Παραίτηση Ζακ Καπουάνο από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΜΑ

13 Νοεμβρίου 2017

Με μια σύντομη επιστολή του προς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΜΑ, ο κύριος Ζακ Καπουάνο, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων του ΣΕΜΑ, υπέβαλλε την παραίτηση του για λόγους αυστηρά προσωπικούς.

Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εξαιρετική δουλειά, γιατί παρά τις αρχικά αντίξοες συνθήκες όπως ανέφερε, πλέον υπάρχει όραμα και σύμπνοια, δηλώνοντας ότι θα είναι πάντοτε δίπλα στο Σύνδεσμο.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ο Πρόεδρος, κος Γιάννης Ξηρογιαννόπουλος, ευχαρίστησε τον κο Ζακ Καπουάνο για τη μέχρι σήμερα συνεισφορά του στις πρωτοβουλίες του Συνδέσμου και του ευχήθηκε καλή επιτυχία για το μέλλον.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΜΑ συνεχίζει τις εργασίες του σύμφωνα με όσα ορίζονται στο Καταστατικό του Συνδέσμου.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Interlife: Καμπάνια στα Social Media για την ασφαλιστική συνείδηση

Με επιτυχία και μεγάλη απήχηση στα social media ολοκληρώθηκε η Ψηφιακή καμπάνια της Interlife με κεντρικό μήνυμα Τι σημαίνει Ασφαλιστική...

Close