Πιστή στη μακρόχρονη πολιτική της, η ΑΧΑ στηρίζει τους πληγέντες του σεισμού στην Κω

11 Αυγούστου 2017

Η στιγμή της ζημιάς αποτελεί για τους ανθρώπους της ΑΧΑ τη σημαντικότερη στιγμή στη σχέση της Εταιρείας με τους πελάτες. Μέσα από αυτήν ένας ασφαλιστικός οργανισμός αποδεικνύει έμπρακτα ότι και μπορεί και επιλέγει να τηρήσει τις δεσμεύσεις του, στηρίζοντας όσους τoν εμπιστεύθηκαν.

Η σεισμική δόνηση που έπληξε την Κω προκάλεσε σημαντικές ζημιές σε ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και οικίες. Σε αυτό το πλαίσιο οι άνθρωποι της ΑΧΑ προχώρησαν άμεσα κάθε απαραίτητη διαδικασία για να δώσουν προκαταβολές αποζημιώσεων στους πελάτες που έχουν πληγεί και χρειάζονται βοήθεια για να καλύψουν τα πρώτα τους έξοδα.

«Συναισθανόμαστε τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι πληγέντες και στεκόμαστε δίπλα τους με τον καλύτερο για εκείνους τρόπο. Αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι είμαστε στο ύψος της εμπιστοσύνης που μας έχουν δείξει και αφαιρούμε έγνοια από την έγνοια τους, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια.»  ανέφερε ο Λυκούργος Πέτροβας, Διευθυντής Λειτουργιών της ΑΧΑ στην Ελλάδα.

Η ΑΧΑ είναι συνεπής στην επιλογή της να στηρίζει άμεσα τους ασφαλισμένους της. Αντίστοιχες ενέργειες άμεσης αποζημίωσης έχουν πραγματοποιηθεί μετά το σεισμό της Κεφαλονιάς τον Ιανουάριο του 2014 και της Λευκάδας τον Νοέμβριο του 2015, τις πλημμύρες της Δυτικής Ελλάδας τον Σεπτέμβριο του 2016, καθώς και μετά τον παγετό του Ιανουαρίου 2017 που έπληξε διάφορες περιοχές της χώρας.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Πιστοποιημένη εκπαίδευση στελεχών της INTERAMERICAN στα νέα Πρότυπα GRI για τη σύνταξη Απολογισμού Βιώσιμης Ανάπτυξης

Η εμβάθυνση της ενσωμάτωσης της Εταιρικής Υπευθυνότητας στη στρατηγική της INTERAMERICAN, πέρα από τη διασύνδεσή της με τις εταιρικές λειτουργίες...

Close