Skip to content

To Νοσοκομείο Σαντορίνης το πιο ακριβό της Ευρώπης

Το Νοσοκομείο Σαντορίνης με βάση τις χρεώσεις είναι το πιο ακριβό ιδιωτικό Νοσοκομείο της Ευρώπης

Φως στα κακώς κείμενα του Νοσοκομείου της Σαντορίνης έρχεται να ρίξει η παρακάτω ανακοίνωση που εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) χαρακτηρίζοντάς το “το πιο ακριβό ιδιωτικό Νοσοκομείο της Ευρώπης” βάσει των χρεώσεών του:

Η Πολιτική ηγεσία της προηγούμενης Κυβέρνησης πανηγύριζε για το Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα του Νοσοκομείου Σαντορίνης. Στην πραγματικότητα λειτουργεί με μεγάλη επικινδυνότητα χωρίς γιατρούς βασικών ειδικοτήτων και χρεώνει ακριβότερα τις εξετάσεις ακόμη και από τα Ιδιωτικά Νοσοκομεία, για τουρίστες και όσους δεν δικαιούνται περίθαλψη. Δυσφημίζει τη χώρα μας διεθνώς. Οι χρεώσεις είναι πολλαπλάσιες από αυτές που προβλέπει το κρατικό τιμολόγιο. Λειτουργεί ως υποκατάστημα της ΑΕΜΥ Α.Ε. και χρεώνει όσο θέλει.

Σας κοινοποιούμε τιμολόγια που είναι «τσουχτερά» στην κυριολεξία. Αξονική που στοιχίζει 74 ευρώ με το κρατικό τιμολόγιο, χρεώνεται 200 ευρώ, συρραφή τραύματος με τιμή χειρουργικής επέμβασης, αιματολογικές εξετάσεις 30 ευρώ αντί 3 ευρώ!

Το Νοσοκομείο θα πρέπει να αλλάξει Νομική μορφή και να μετατραπεί σε Ν.Π.Δ.Δ. Η απόλυτη καταστροφή για το ΕΣΥ. Διέλυσε η ΑΕΜΥ το Νοσοκομείο Σαντορίνης. Φτάνει!

Οι εξετάσεις του εν λόγω ασθενή που σας κοινοποιούμε είναι 2.360 ευρώ.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *