ΠΟΜΙΔΑ: Αναγκαία η καθολική ασφάλιση των ιδιωτικών κτιρίων/ Αποτελεσματική η έγκαιρη αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας/ Τηλεργασία: Πόλεμος εταιρειών και εργαζομένων για την υβριδική εργασία

18 Σεπτεμβρίου 2023

87η ΔΕΘ – ΠΟΜΙΔΑ: Θετικά και αρνητικά μέτρα για τους ιδιοκτήτες ακινήτων

Η ΠΟΜΙΔΑ υποστηρίζει ότι η καθολική ασφάλιση των ιδιωτικών κτιρίων είναι απόλυτα αναγκαία, τόσο διότι είναι το μόνο μέτρο που μπορεί να εξασφαλίσει την αποκατάσταση των περιουσιών των πολιτών, όσο και διότι θα απαλλάξει το Κράτος από εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ αποζημιώσεων, που θα διαθέσει από τη φορολογία των πολιτών, για μερική και μόνον αποκατάσταση των ζημιών. Δεν μπορεί όμως να εφαρμοστεί αν δεν υποστηριχθούν οι πολίτες με σοβαρά φορολογικά και άλλα κίνητρα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Αποτελεσματική η έγκαιρη αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας

Η έγκαιρη αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας έχει αποτελέσματα τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και σε βάθος χρόνου, σύμφωνα με μελέτη του σουηδικού πανεπιστημίου «Karolinska Institutet», που δημοσιεύεται στο περιοδικό «The International Journal of Obesity».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Τηλεργασία: Πόλεμος εταιρειών και εργαζομένων για την υβριδική εργασία [γραφήματα]

Παγκοσμίως, το ένα τρίτο των εταιρειών έχει θεσπίσει υποχρεωτική παρουσία στο γραφείο, ενώ σχεδόν οι μισές επιτρέπουν στους υπαλλήλους να επιλέξουν, με τους περισσότερους να επιλέγουν την Παρασκευή ως την ημέρα που είναι πιο πιθανό να εργαστούν από το σπίτι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Γ. Χατζηθεοδοσίου: Δεν ακούσαμε κάτι για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΠΑ.ΠΕΙ., ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ: Από όσα ακούσαμε από τον Πρωθυπουργό φάνηκε ξεκάθαρα...

Close