Πρόσκληση προς τις γυναίκες του ασφαλιστικού κλάδου

15 Μαρτίου 2019

Πρόσκληση της Προέδρου της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του ΕΕΑ προς τις γυναίκες του ασφαλιστικού κλάδου

Στο πλαίσιο της ανάδειξης του σημαντικού ρόλου των γυναικών στο επιχειρείν, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών μέσω της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, διοργανώνει την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 στις 17.00 στο Ζάππειο Μέγαρο, μεγάλη εκδήλωση με θέμα: «Η αισθητική σύμμαχος της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας».

Η Επιτροπή της οποίας έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος, δημιουργήθηκε από την ισχυρή πεποίθηση της Διοίκησης του ΕΕΑ και του Προέδρου της Γιάννη Χατζηθεοδοσίου ότι η ενασχόληση της γυναίκας με την επιχειρηματικότητα μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά στη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος και στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας.

Απευθυνόμενη λοιπόν σε όλες τις γυναίκες επαγγελματίες του κλάδου, που αποδεικνύουν κάθε μέρα την αξία τους σε ένα απαιτητικό επάγγελμα, κάνω ένα ανοιχτό κάλεσμα προκειμένου να παρευρεθούν το απόγευμα της Παρασκευής στο Ζάππειο.

Είναι γεγονός ότι η ασφαλιστική διαμεσολάβηση διαθέτει στο δυναμικό της πολλές γυναίκες με υψηλές δεξιότητες γεννημένες για το επιχειρείν, που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την εξισορρόπηση μεταξύ των υψηλών επαγγελματικών απαιτήσεων και της οικογενειακής αρμονίας.

Με το πάθος, την αγάπη και την ατελείωτη δίψα τους για γνώση, οι γυναίκες έχουν καταλυτικό ρόλο στη βέλτιστη λειτουργία του ασφαλιστικού κλάδου καθώς και στην αναβάθμισή του, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα και τις αυξημένες απαιτήσεις.

Σας περιμένω λοιπόν την Παρασκευή 15/3/2019 στις 17.00 στο Ζάππειο, προκειμένου να ενημερωθούμε για την πορεία της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στο σύνολο της, ενώ θα τιμήσουν με την παρουσία τους και θα απευθύνουν χαιρετισμό επιτυχημένες γυναίκες από το χώρο της πολιτικής και των επιχειρήσεων.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
ΕΙΑΣ: Φροντιστήριο για τις εξετάσεις ασφαλιστικού πράκτορα

Φροντιστηριακό πρόγραμμα για τις εξετάσεις των υποψηφίων προς απόκτηση Πιστοποιητικού επαγγελματικών γνώσεων ασφαλιστικού πράκτορα Από τη ΔΕΙΑ της Τράπεζας της Ελλάδος Τρίτη & Τετάρτη, 2 & 3 Απριλίου 2019,...

Close