ΠΣΑΣ: "Απαράδεκτη η ΝΝ Hellas"

16 Σεπτεμβρίου 2019

O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων θεωρεί απαράδεκτη τη στάση της NN Hellas προς τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Σε Πανελλήνια πρώτη, η εταιρεία ΝΝ Hellas εντός των καλοκαιρινών διακοπών ζήτησε την υπογραφή συμβάσεων από τους συνεργάτες της στα πλαίσια εναρμόνισης με τον νόμο 4583/2018 και τον νόμο που αφορά τα προσωπικά δεδομένα. Στην σύμβαση αυτή με νομικό τέχνασμα, που ήδη ενεργούμε για να αποδείξουμε τη καταχρηστικότητα του, μετατρέπει την λύση της συνεργασίας σε παραίτηση. Δυστυχώς δε σταμάτησαν εκεί, ζητούν πλήρη πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα των συναδέλφων που αφορούν τα οικονομικά τους αλλά και την υγεία τους!!! Σαν να μην έφταναν όλα αυτά η εταιρεία καταγγέλλει συναδέλφους μας με 99,5 % διατηρησιμότητα συμβολαίων και πάνω από 30 χρόνια αδιάλειπτης εργασίας στην NN Hellas και μάλιστα από την πρώτη ημέρα της καταγγελίας και όχι ένα μήνα μετά όπως η σύμβαση ορίζει του κόβει κάθε πρόσβαση στην εργασία του και στην εκπαίδευση του. Έτσι συμπεριφέρεται σήμερα στους ανθρώπους που την στηρίζουν επί δεκαετίες.

Μετά από τέτοιες ενέργειες ο δρόμος για όλους μας είναι η υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας, των συναδέλφων μας που η NN Hellas ήδη καταγγέλλει και της αξιοπρέπειας μας σαν επαγγελματίες και πολίτες.

 • Καλούμε όλους τους φορείς της διαμεσολάβησης, όλους τους συναδέλφους σε κινητοποιήσεις που θα δώσουν σαφή απάντηση ότι τέτοιες μεθοδεύσεις δεν θα περάσουν.
 • Καλούμε τον πολιτικό κόσμο να πάρει θέση και να υπερασπιστεί το πνεύμα των νόμων του κράτους.
 • Καλούμε την κυβέρνηση και την εποπτική αρχή να επέμβουν υπέρ των χιλιάδων επαγγελματιών που στηρίζουν τον οικονομικό ιστό της χώρας και όχι υπέρ μίας και μοναδικής εταιρείας που τους αφαιρεί τα επαγγελματικά τους δικαιώματα.
Το Δ.Σ. Του Συλλόγου
Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

4 απαντήσεις στο ΠΣΑΣ: "Απαράδεκτη η ΝΝ Hellas"

 1. Ο/Η ΙΩΑΝΝΗΣ λέει:

  Επιτέλους μια ζωντάνια σε αυτά που συμβαίνουν.
  Καλή αρχή και πάντα θα στηρίζω!!!

 2. Ο/Η Λαδας Βασιλης λέει:

  Ειναι απαραδεκτη η συμπεριφορα της συγκεκριμενης εταιρεια.

 3. […] και Θεσσαλονίκης, ακόμη και η ΕΕΑΕ. (Διαβάστε: ΠΣΣΑΣ, ΠΣΑΣ, ΕΕΑΕ ΕΕΑ, ΕΕΘ). Παράλληλα, το θέμα συζητούντο και […]

 4. […] και Θεσσαλονίκης, ακόμη και η ΕΕΑΕ. (Διαβάστε: ΠΣΣΑΣ, ΠΣΑΣ, ΕΕΑΕ ΕΕΑ, ΕΕΘ). Παράλληλα, το θέμα συζητείτο και […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Εθνική: απόλυτα ψευδή τα όσα καταγγέλλονται στη Real News

Στο μάτι του κυκλώνα είναι από σήμερα το πρωί η Εθνική Ασφαλιστική, όταν άρχισε να γίνεται ευρύτερα γνωστό χθεσινό δημοσίευμα...

Close