ΠΣΑΣ: Η νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα είναι γεγονός

20 Σεπτεμβρίου 2019

Με ιδιαίτερη χαρά εκδίδουμε το εν λόγω Δελτίο Τύπου, γιατί είναι πλέον γεγονός η ΝΕΑ και ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ιστοσελίδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων www.psas.gr.

Η ανανέωση επήλθε με αφορμή την εξ ανάγκης αλλαγή της νομοθεσίας που πλέον διέπει το επάγγελμά μας, καθώς και για την ενημέρωσή σας, με τρέχοντα ουσιαστικά ζητήματα του κλάδου μας και της αγοράς μας. Μέσα στο νέο ιστότοπο με μια φρέσκια ματιά, θα μπορούν να ενημερώνονται οι συνάδελφοι για επαγγελματικά ζητήματα και τα μέλη μας θα έχουν πρόσβαση:

  • Σε ψηφιακά εργαλεία που θα διευκολύνουν τις πωλήσεις και θα προστατεύουν από την Αστική Ευθύνη
  • Σε ψηφοφορίες το αποτέλεσμα των οποίων θα εκφράζει την άποψη των συναδέλφων
  • Σε υποδείγματα και ενημέρωση για διαδικασίες βέλτιστων πρακτικών.

Με την κίνηση μας αυτή επιδιώκουμε να παίξουμε ως Σύνδεσμος, σημαντικό ρόλο στην προσαρμογή του κλάδου μας στις αλλαγές. Αναμένουμε την συμμετοχή σας για την έμπρακτη υποστήριξη του κλάδου μας.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Σκάνδαλο Ασπίς Πρόνοια: 10 χρόνια αδιαφορίας - Ως πότε;

Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη και ανεπτυγμένη χώρα του κόσμου σήμερα πιθανότατα θα είχαμε αναμνηστικές εκδηλώσεις για την επιτυχή αντιμετώπιση ενός ατυχούς...

Close