Skip to content

ΠΣΑΣ: Συνεχίζει να στηρίζει τους πλημμυροπαθείς στη Μάνδρα

Αμέσως μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στη Μάνδρα, ο ΠΣΑΣ έσπευσε να στηρίξει τους συμπολίτες μας που επλήγησαν και συνεχίζει μέχρι σήμερα να τους στηρίζει στην πράξη.

Ο Πρόεδρος, κύριος Παναγιώτης Λελεδάκης και η Γενική Γραμματέας, Μαρία Νικολάου θέλησαν να ευχαριστήσουν όλους όσους βοήθησαν τις ενέργειες του ΠΣΑΣ. Στο δελτίο τύπου διαβάζουμε:

«O Π.Σ.Α.Σ. δεν σταμάτησε να δείχνει έμπρακτα την συμπαράσταση του σχετικά με την υποστήριξη των συνανθρώπων μας στον Δήμο Μάνδρας που επλήγησαν σφοδρά από τις πλημμύρες. Μετά την πρώτη παράδοση τροφίμων, νερών και ειδών πρώτης ανάγκης που παραδόθηκαν στις 21 Νοεμβρίου 2017, ο Π.Σ.Α.Σ. λίγο πριν τις ημέρες των γιορτών, την Παρασκευή 22.12.2017 προσέφερε στον Δήμο Μάνδρας 40 θερμαντικά σώματα και στις 09.01.2018 ακόμα 45 θερμαντικά σώματα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Π.Σ.Α.Σ. Η συμβολή τους ήταν εξαιρετικά σημαντική και η ανταπόκριση τους συγκινητική. Είναι χαρά μας που ο κλάδος της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης μέσω του Π.Σ.Α.Σ. έδειξε την ευαισθησία της σε θέματα κοινωνικής ευθύνης.

Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό των κατοίκων του Δήμου Μάνδρας καθώς τα προβλήματα που προκάλεσε η πλημμύρα είναι ακόμα τεράστια και ζωτικής σημασίας.»

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *