ΠΣΑΣ: Το Ετήσιο Συνέδριο που έγινε Θεσμός

8 Φεβρουαρίου 2018

Ο Π.Σ.Α.Σ. διοργάνωσε και φέτος με τεράστια επιτυχία το Ετήσιο Συνέδριο του που έχει γίνει θεσμός πια, στις 25.01.2018 στην Γεννάδειο Βιβλιοθήκη. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την 43η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας, μία από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών αφού συμμετείχαν δια ζώσης και μέσω live streaming 300 μέλη μας.

Ο Πρόεδρος του ΠΣΑΣ, κος. Παναγιώτης Λελεδάκης

Θα θέλαμε αρχικά να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τα 400 παρευρισκόμενα μέλη μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και τα 200 μέλη μας από την περιφέρεια που παρακολούθησαν το Συνέδριο μας μέσω του εξαιρετικού σε ποιότητα εικόνας και ήχου live streaming που πραγματοποιήσαμε.

Να ευχαριστήσουμε ακόμα τα μέλη μας για την αλληλεπίδραση τους και κατά την διάρκεια του Συνεδρίου αλλά και για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα μας να θέσουν οι ίδιοι τα θέματα που τους ενδιαφέρουν ώστε να συζητηθούν στο Συνέδριο, όπως και έγινε.

Η Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών, κα. Μαργαρίτα Αντωνάκη

Ο Γενικός Γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κος. Δημήτρης Γαβαλάκης.

Με την παρουσία τους και με έναν σύντομο χαιρετισμό – τοποθέτηση, μας τίμησαν η Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών, Μαργαρίτα Αντωνάκη, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Γενικός Γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Δημήτρης Γαβαλάκης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της MRB Hellas, Δημήτρης Μαύρος

Ο Σύμβουλος Internet Marketing, κος. Θέμης Σαρανταένας

Ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά, κος. Ιωάννης Πολλάλης

Ευχαριστούμε θερμά για τις εξαιρετικές τους ομιλίες τον Κ. Δημήτρη Μαύρο, Διευθύνων Σύμβουλο της MRB Hellas, τον Κ. Θέμη Σαρανταένα, Σύμβουλο Internet Marketing, τον Κ. Ιωάννη Πολλάλη, Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιά και τον Κ. Μιχάλη Καστρινάκη, στέλεχος της εταιρείας Market App της WIND για την παρουσίαση της καινοτόμου εφαρμογής τους Internet Marketing.

Ο κος. Μιχάλης Καστρινάκης, στέλεχος της εταιρείας Market App της WIND

Είναι χρέος μας να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλαν στην απαιτητική διοργάνωση και αυτής της εκδήλωσης με κόπο και διάθεση απεριόριστου προσωπικού χρόνου. Τους εθελοντές μας, Κ. Βάσιου Ελένη, Κ. Μαριέττα Μαρκουίζου, Κ. Ελένη Παλμαντούρα, Κ. Γκάρλα Βασίλη, Κ. Κορεντή Αγγελική, Κ. Τσουπό Μηνά, Κ. Συργκάνη Κατερίνα και την γραμματεία του συνδέσμου Κ. Αγγελίδη Αγγελική.

Τέλος ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης.

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ : INTERAMERICAN, EUROINS.
ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ : WIND MARKET APP, ERGO, CNP ΖΩΗΣ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ,
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΙΣ - ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ.
ΑΣΗΜΕΝΙΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ : ALLIANZ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, EUROLIFE ERB, GENERALI, AIG, METLIFE, ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ : SAFECAPE, KARAVIAS, GROUPAMA, PRIME, ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ, INTERASCO.
Και τους χορηγούς επικοινωνίας :
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, UNDERWRITER, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ MARKETING, INSURANCE WORLD, INSURACE EEA.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
ΕΙΑΣ: Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Τεχνικών Συμβουλευτικών Πωλήσεων Υψηλής Απόδοσης

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Τεχνικών Συμβουλευτικών Πωλήσεων Υψηλής Απόδοσης (Μάρτιος - Απρίλιος 2018 ) EIAS Certified Specialist in Insurance Advice κάθε Τετάρτη,...

Close