Skip to content

ΠΣΣΑΣ: Έναρξη προγράμματος “Diploma in Sales Management & Sales Force Management”

Πρόγραμμα μετεκπαίδευσης Διοίκησης πωλήσεων και ανθρώπινου δυναμικού πωλήσεων
“Diploma in Sales Management and Sales Force Management”

Υπό την Αιγίδα και την Υποστήριξη του Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων
Ακαδημαϊκή Συνεργασία Ε.Ι.Α.Σ., Πανεπιστημίου Πειραιώς και EFICERT

Την Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019, ξεκίνησε με επιτυχία το «DIPLOMA IN SALES MANAGEMENT AND SALES FORCE MANAGEMENT», ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα μετεκπαίδευσης και επιμόρφωσης, συνολικής διάρκειας 40 εκπαιδευτικών ωρών, υπό την αιγίδα του Π.Σ.Σ.Α.Σ., σε συνεργασία με το Ε.Ι.Α.Σ. και το Πανεπιστήμιο Πειραιά, στις εγκαταστάσεις του Ε.Ι.Α.Σ.

Από την έναρξη του β’ τμήματος

Το Πρόγραμμα με την στοχευμένη θεματολογία του προετοιμάστηκε ειδικά για τους Συντονιστές Μέλη του Π.Σ.Σ.Α.Σ.  Όμως  στο  πλαίσιο της εξωστρέφειας του Συνδέσμου μας,  συμμετέχουν και παρακολουθούν το πρόγραμμα και φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιά, καθώς και στελέχη Ασφαλιστικών Εταιρειών.

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής, η οποία ξεπέρασε τους 110 συναδέλφους, δημιουργήθηκαν 2 τμήματα, με σκοπό το Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης να είναι διαδραστικό, στον μέγιστο εφικτό βαθμό.

Ο Π.Σ.Σ.Α.Σ. δίνει έμφαση στην επιμόρφωση των Μελών του και επιλέγει πάντα πιστοποιημένους και έγκυρους εκπαιδευτικούς οργανισμούς, προς τον σκοπό ανάπτυξης των αρτιότερων δυνατών εκπαιδευτικών συνεργασιών και συνεργιών.

Τονίζουμε ότι, το Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης αποτελεί την εύλογη και συστηματική συνέχεια των εκπαιδευτικών εργαστηρίων του Π.Σ.Σ.Α.Σ., τα οποία ξεκίνησαν στα τέλη του 2015 και γνώρισαν αξιοσημείωτη επιτυχία, ενώ έτυχαν της ευρείας απήχησης των συναδέλφων μας.

Διδάσκοντες στο Πρόγραμμα είναι Πανεπιστημιακοί Καθηγητές και Τεχνογνώστες της Ασφαλιστικής Αγοράς μας και, ειδικότερα, της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, ως ακολούθως:

  • O κος Γιάννης Πολλάλης, Επιστημονικός Υπεύθυνος του Προγράμματος, Καθηγητής Στρατηγικής Διοίκησης και Ηγεσίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Επισκέπτης Καθηγητής του Syracuse University της Νέας Υόρκης.
  • Ο κος Αντώνης Ζαΐρης, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Νεάπολης της Κύπρου (Πάφος) και Επιστημονικός Συνεργάτης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Διδάκτωρ Οικονομικής Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικού Εμπορίου.
  • O κος Λεωνίδας Χυτήρης, Καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων και Ανθρωπίνων Πόρων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου.
  • H Δρ. Σμαρούλα Παντελή, εμπειρότατη Ψυχολόγος, με μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Surrey της Αγγλίας, κάτοχος Μ.Sc. και Ph.D. in Psychology. H Δρ. Παντελή έχει αναπτύξει πολυετείς εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές συνεργασίες με σημαντικές Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις της Χώρας μας και έχει ηγηθεί εξειδικευμένων ενδοεπιχειρησιακών προγραμμάτων, με θεματικά αντικείμενα τους την Ψυχολογία, την Ηγεσία, τη Συναισθηματική Νοημοσύνη, την Ανάπτυξη Ομαδικότητας, την Εξωστρέφεια και την Επικοινωνία.

Στο Πρόγραμμα διδάσκουν, επίσης, ως προσκεκλημένοι Guest Speakers, επίλεκτοι Σύμβουλοι Επιχειρήσεων και Industry Experts, διαθέτοντες εξειδικευμένη τεχνογνωσία και διεθνείς παραστάσεις επί των θεματικών ενοτήτων του Προγράμματος και των εφαρμογών τους στην απόδοση τομέων της σύγχρονης Διοίκησης Πωλήσεων και Ανθρώπινου Δυναμικού Πωλήσεων.

Τέλος, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Ε.Ι.Α.Σ., το Πανεπιστήμιο Πειραιά, τουs καθηγητέs του Προγράμματος, καθώς και τους συμμετέχοντες συναδέλφους, στο σύνολό τους!

Ο Π.Σ.Σ.Α.Σ. θα συνεχίσει να προσφέρει στην επιμόρφωση τόσο των μελών του, όσο και γενικότερα στο σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς, με προσήλωση στις αξίες της εκπαίδευσης, του επαγγελματισμού και της προόδου.

Η επιμόρφωση είναι το εργαλείο ανάπτυξης!

(Κεντρική Φωτό: Από την έναρξη του α’ τμήματος)

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *