Skip to content

ΠΣΣΑΣ-GAMA GLOBAL: Ένας επιτυχημένος γάμος

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 5 Μαρτίου το φετινό, ψηφιακό, διήμερο Συνέδριο των ΠΣΣΑΣ-Gama Global Hellas. H ψηφιακή αναμετάδοση έδωσε τη δυνατότητα για ζωντανές συνδέσεις με καταξιωμένα στελέχη του Οργανισμού στις ΗΠΑ, σε ένα πλήρως εκπαιδευτικό, πλούσιο σε υλικό συνέδριο που παρακολούθησαν περισσότεροι από 500 ασφαλιστές σε Ελλάδα και Κύπρο. Σύμφωνα μάλιστα με τα στατιστικά που έγιναν γνωστά μετά τη λήξη, οι περισσότεροι εκ των συμμετεχόντων έμειναν συνδεδεμένοι και τις δύο μέρες – αναμενόμενο, δεδομένου ότι οι 4 ξένοι ομιλητές (Bonnie Goodsman, Ed Deutschlander, Troy Korsgaden, Jacon McMahon) είναι από τα καλά ονόματα του διεθνούς οργανισμού και σίγουρα είχαν πολλά να μοιραστούν με τους  Έλληνες συναδέλφους. Υπογραμμίζεται ότι από τις αρχές Απριλίου όλες οι ομιλίες του Συνεδρίου θα είναι διαθέσιμες για τα μέλη και στα ελληνικά και στα αγγλικά στην πλατφόρμα της Gama Hellas.

Προσοχή: Μόνο μέχρι 31/3/2021 προνομιακή ετήσια τιμή εγγραφής στην Gama Global Hellas 1οο ευρώ.

Στα πλαίσια του Συνεδρίου τη δεύτερη μέρα έγινε και μια σύντομη τελετή παράδοσης της Προεδρίας από τον Θανάση Κατσιγιάννη, στον Δημήτρη Γαβαλάκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πορεία της διαδοχής των Προέδρων είχε προκανονιστεί 8 χρόνια πριν, στις ΗΠΑ, σε συνεννόηση με την Gama, όταν αποφασίσθηκε να δημιουργηθεί το παράρτημα της Ελλάδας, με πρωτοβουλία του τότε Προέδρου του ΠΣΣΑΣ Δ. Γαβαλάκη, σε συνεργασία με τους Κλέαρχο Πεφάνιο, Ιωάννη Τοζακίδη και Θανάση Κατσιγιάννη. Ο Δημήτρης είναι ο τελευταίος της…σειράς αυτής οπότε και ήδη γίνονται ενέργειες για να συγκεντρωθούν τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν το επόμενο Board, όπως είθισται να λέγεται, της Gama Global στην Ελλάδα.

Το επόμενο συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το 2022 με την ευχή όλων αυτή τη φορά να είναι δια ζώσης. Μέχρι τότε όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη της Gama, που, σημειωτέον, δεν είναι εκπαιδευτικός οργανισμός αλλά φορέας επαγγελματιών που ανταλλάσσουν απόψεις και πρακτικές, μπορούν να το κάνουν σε  μια πραγματικά προνομιακή τιμή σε σχέση με άλλες χώρες, δηλαδή με 175 $ ετησίως, τη στιγμή που το ποσό αυτό είναι τριπλάσιο για όλες τις υπόλοιπες χώρες στον κόσμο. Πώς πέτυχε η Ελλάδα αυτή την εξαιρετική τιμή; Λόγω της πρωτοφανούς κρίσης στην οποία βρισκόταν εκείνη την εποχή – τότε που η χώρα μας ήταν καθημερινό πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες όλου του κόσμου – αλλά και χάρη στην…πειθώ και την αποφασιστικότητα των 4 ιδρυτών, που προσπάθησαν εξαρχής να πετύχουν όσο ευνοϊκότερους όρους μπορούσαν, προκειμένου στη συνέχεια να προσελκύσουν όσο περισσότερα μέλη γινόταν.

Τα μέλη της Gama υπενθυμίζεται ότι έχουν πρόσβαση σε εισηγήσεις επαγγελματιών από όλο τον κόσμο και σε πλούσιο, επικαιροποιημένο υλικό από συναδέλφους που κάνουν σωστά τη δουλειά τους και αποδίδουν.

Χορηγοί στην εκδήλωση ήταν σχεδόν όλες οι μεγάλες εταιρείες και σε όλες δόθηκε η ευκαιρία για έναν σύντομο χαιρετισμό μέσω των εκπροσώπων τους.   Η διοργάνωση και η παρουσίαση ήταν άψογη, παρότι δεν ήταν εύκολη και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές με επικεφαλής τον Γιάννη Τοζακίδη, Πρόεδρο ΠΣΣΑΣ και την Φανή Θεοφανίδου, υπεύθυνη επικοινωνίας της Gama Hellas.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *