Μειωμένα κατά 4,5% τα ασφάλιστρα 11μηνου

14 Ιανουαρίου 2021

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΑΕΕ την περίοδο Ιανουαρίου - Νοεμβρίου 2020 η συνολική παραγωγή ασφαλίστρων παρουσίασε μείωση 4,5%. Συγκεκριμένα το 2020 σε σχέση με ένα χρόνο πριν η παραγωγή Ζωής μειώθηκε σχεδόν κατά 10%, ενώ η παραγωγή αυτοκινήτου κατά σχεδόν 6%. Αύξηση 4% ωστόσο παρουσίασαν οι λοιποί κλάδοι:

Από τη σύγκριση των δηλώσεων παραγωγής ασφαλίστρων των μηνών Ιανουαρίου - Νοεμβρίου του 2020 των ανωτέρω επιχειρήσεων με τις αντίστοιχες της ίδιας περιόδου για το 2019 των ιδίων επιχειρήσεων, προκύπτουν τα παρακάτω:

Στα δύο γραφήματα που ακολουθούν παρουσιάζεται η εξέλιξη της παραγωγής ασφαλίστρων ανά μήνα, για το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου 2019 – Νοεμβρίου 2020, ξεχωριστά για τις ασφαλίσεις Ζωής και τις ασφαλίσεις κατά Ζημιών.

Στους πίνακες που ακολουθούν καταγράφονται αναλυτικά τα αποτελέσματα της έρευνας παραγωγής ασφαλίστρων σύμφωνα με την διεθνή πρακτική ανά κλάδο ασφάλισης (Ζωής και Ζημιών) για το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου - Νοεμβρίου του 2020 καθώς και η μεταβολή τους έναντι του αντίστοιχου διαστήματος του 2019.


Στους πίνακες που ακολουθούν καταγράφονται αναλυτικά τα αποτελέσματα της έρευνας παραγωγής ασφαλίστρων σύμφωνα με την διεθνή πρακτική ανά κλάδο ασφάλισης (Ζωής και Ζημιών) μηνός Νοεμβρίου του 2020 καθώς και η μεταβολή τους έναντι των αντίστοιχων του Νοεμβρίου του 2019.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
ΕΕΑ: Διευκολύνεται η ανανέωση της άδειας των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Στον υπουργό Δικαιοσύνης το Ε.Ε.Α ζήτησε και έλαβε λύση για τη διευκόλυνση των διαδικασιών στην ανανέωση της άδειας των ασφαλιστικών...

Close