Πτώση στη Ζωή αύξηση στους Λοιπούς Κλάδους το α' τρίμηνο 2022

11 Μαΐου 2022

Σύμφωνα με τα στοιχεία παραγωγής ασφαλίστρων των μηνών Ιανουαρίου - Μαρτίου 2022 που διαθέτει η ΕΑΕΕ και από τη σύγκριση με τα αντίστοιχα της ίδιας περιόδου για το 2021, προκύπτουν τα παρακάτω:

Στα δύο γραφήματα που ακολουθούν παρουσιάζεται η εξέλιξη της παραγωγής ασφαλίστρων ανά μήνα, για το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου 2021 – Μαρτίου 2022, ξεχωριστά για τις ασφαλίσεις Ζωής και τις ασφαλίσεις κατά Ζημιών.

Στους πίνακες που ακολουθούν καταγράφονται αναλυτικά τα αποτελέσματα της έρευνας παραγωγής ασφαλίστρων σύμφωνα με την διεθνή πρακτική ανά κλάδο ασφάλισης (Ζωής και Ζημιών) για το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου - Μαρτίου του 2022 καθώς και η μεταβολή τους έναντι του αντίστοιχου διαστήματος του 2021.

Στους πίνακες που ακολουθούν καταγράφονται αναλυτικά τα αποτελέσματα της έρευνας παραγωγής ασφαλίστρων σύμφωνα με την διεθνή πρακτική ανά κλάδο ασφάλισης (Ζωής και Ζημιών) μηνός Μαρτίου του 2022 καθώς και η μεταβολή τους έναντι των αντίστοιχων του Μαρτίου του 2021.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Συνάντηση Συντονιστών Δικτύου Πωλήσεων Agency της Interamerican 27 μήνες μετά

«27 εξαιρετικά δημιουργικοί μήνες που μας ώθησαν να ανακαλύψουμε και να χρησιμοποιήσουμε άμεσα νέες μεθόδους και εργαλεία επικοινωνίας. 27 μήνες...

Close