Ρεκόρ Συμμετοχών στο Webinar! Δείτε εδώ τις παρουσιάσεις

14 Μαΐου 2020

Περίπου 2.500 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς παρακολούθησαν χθες το απόγευμα το webinar με θέμα την διαδικτυακή εξεύρεση πελατών - 1000  από την πλατφόρμα χορηγίας της SQLearn και άλλοι 1.500 μέσω live αναμετάδοσης στη σελίδα του Underwriter στο Facebook.

Το digital marketing Webinar με τίτλο “Πώς να βρείτε πελάτες και συστάσεις στο Ίντερνετ – Για πρώτη φορά στην πράξη” πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Μαΐου 2020 στις 18.00 με κεντρικό ομιλητή τον Νίκο Ξυδά, ιδρυτή του Humble Digital Agency - βραβευμένου Digital Marketeer και σχολιαστές τους Δημήτρη Γαβαλάκη, ιδρυτή Lifeplan – Διακεκριμένο Διαμεσολαβητή και Σπύρο Γκούμα, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο SQLearn.

(Δείτε το webinar και link για τις παρουσιάσεις στο τέλος του κειμένου)

Οι ενότητες του Webinar, του οποίου το συντονισμό ανέλαβε η Χριστίνα Μωράκη, εκδότης και δημοσιογράφος του Underwriter.gr, περιελάμβαναν - μεταξύ άλλων - Πωλήσεις στο LinkedIn, Personal Branding στα Instagram, Facebook, LinkedIn και Youtube, Πώς να ξεκλειδώσετε τις συστάσεις μέσω των social media και Δωρεάν επισκέψεις στο site σας από τη Google.

Στιγμιότυπο από το Webinar

Για πρώτη φορά στην πράξη αναφερθήκαμε σε εργαλεία και μεθόδους που μπορούν έμπρακτα να βοηθήσουν τους επαγγελματίες σε πολλές πτυχές της καθημερινότητάς τους. Επιπλέον παρουσιάσαμε το πώς μπορούν οι διαμεσολαβητές - εμμέσως - να αυξήσουν τις πωλήσεις και τις συστάσεις, χτίζοντας τη φήμη τους και μεγαλώνοντας τον κύκλο αυτών που τους γνωρίζουν. Σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε ότι μιλάμε για το πώς να προσελκύσουμε πραγματικούς χρήστες στο εκάστοτε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο επιλέγει να χρησιμοποιήσει ένας επαγγελματίας και όχι για “φαντάσματα” που μπορεί μεν να δημιουργούν εντυπώσεις σε τρίτους, πλην όμως στην πράξη δεν του αποφέρουν κανένα πραγματικό όφελος.

Υπήρξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και τέθηκαν πολλές ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες, τις οποίες συγκεντρώσαμε και μέσα στις επόμενες ημέρες θα απαντήσουμε μέσα από βίντεο, το οποίο θα αναρτηθεί τόσο στο Underwriter.gr όσο και στη σελίδα μας στο Facebook.

Στο τέλος του webinar δεχτήκαμε, επίσης, πολλά σχόλια τόσο μέσω της πλατφόρμας όσο και μέσω Facebook από τους διαμεσολαβητές, ώστε να ακολουθήσουν και άλλα σεμινάρια, κάτι που μας χαροποιεί ιδιαιτέρως στο Underwriter.gr και δεσμευόμαστε να επανέλθουμε στο προσεχές μέλλον.

Στο επόμενο webinar σκοπός μας είναι να καλύψουμε εργαλεία άμεσης πρόσκτησης πελατών από το Google Search και το YouTube και να δείξουμε παραδείγματα διαμεσολαβητών που ήδη το κάνουν. Αυτό συνέβη κιόλας από το χθεσινό πρώτο μας webinar, όπου παραθέσαμε παραδείγματα διαμεσολαβητών, οι οποίοι χρησιμοποιούν σωστά τα εν λόγω μέσα, αναδεικνύοντας τις καλές πρακτικές. Έτσι, με εύκολο και προσιτό τρόπο μπόρεσαν και οι υπόλοιποι επαγγελματίες να τα γνωρίσουν, να δουν τι κάνουν οι συνάδελφοί τους και με τη σειρά τους να τα εφαρμόσουν και εκείνοι στην πράξη.

Όσο για κάποια τεχνικά προβλήματα που παρατηρήθηκαν, θέλουμε να ζητήσουμε την κατανόησή σας καθώς επρόκειτο για το πρώτο μας webinar και επιφυλασσόμαστε την επόμενη φορά να είναι όλα άψογα. Εις το επανιδείν!

Στείλτε ερωτήσεις για το χθεσινό webinar, σχόλια και γενικότερα θέματα που σας απασχολούν και θα θέλατε να καλυφθούν στο μέλλον στο hello@underwriter.gr

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά την κεντρική παρουσίαση του Webinar

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Μία απάντηση στο Ρεκόρ Συμμετοχών στο Webinar! Δείτε εδώ τις παρουσιάσεις

  1. Ο/Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΗΤΙΑΣ λέει:

    Ήταν ένα από τα πιο πετυχημένα σεμινάρια – webinar που έχω παρακολουθήσει! Ο κος Ξυδάς με εντυπωσίασε με τις εξειδικευμένες γνώσεις και τον ευχαριστώ θερμά όπως και εσάς που οργανώσατε αυτό το webinar. Με πολύ ενδιαφέρον θα περιμένω το επόμενο webinar ως συνέχεια αυτού. Πώς θα γνωρίζουμε το πότε θα γίνει; Μπορείτε να μας ενημερώσετε μέσω του email; Σας ευχαριστώ. Κωνσταντίνος Μπήτιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Ο κ. Ιωάννης Τοζακίδης ανακοίνωσε την ίδρυση της Liberty Insurance Agents

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε ο κ. Ιωάννης Τοζακίδης ενημερώνοντας για τη νέα εταιρεία ανεξάρτητης ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, την οποία ίδρυσε μαζί με...

Close