Skip to content

Σήμερα η ημερίδα του Σωματείου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Νομού Σερρών

Ημερίδα διοργανώνει το Σωματείο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Νομού Σερρών στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Η Ημερίδα θα γίνει την Δευτέρα στις 28 Νοεμβρίου 2022 στο Επιμελητήριο Σερρών στην αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» στον 3ο όροφο και ώρα 18:00.

Καλούνται όλα τα μέλη του Σωματείου αλλά και όσοι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές επιθυμούν να εγγραφούν ή να λάβουν μέρος στην Ημερίδα αυτή.

Θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε 5 ομιλητές που θα μας αναπτύξουν πολύ σημαντικά και επίκαιρα θέματα σχετικά με την επαγγελματική μας καθημερινότητα και εξέλιξη.

Φυσικά, θα έχουμε την δυνατότητα να θέσουμε σχετικές ερωτήσεις για θέματα που μας απασχολούν και να κάνουμε προσωπικές συζητήσεις με τους καλεσμένους μας.

ο Σύλλογός μας καλεί, όχι μόνο τα μέλη του αλλά και κάθε συνάδελφο που αναζητά στήριξη μπροστά στις νέες εξελίξεις.

Κάποιοι συνάδελφοι ζήτησαν μάλιστα να έχουν μαζί τους και τους υπαλλήλους (γραμματείες) των γραφείων τους και φυσικά είναι ευπρόσδεκτοι και αυτοί.

Σας περιμένουμε όλους, να μην χάσει κανείς αυτή την ευκαιρία!!! Διαδώστε την είδηση σε κάθε νέο συνάδελφο ώστε να μην χάσει κανείς μια τέτοια ευκαιρία.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της ημερίδας.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *