ΣΕΜΑ: Προτείνει τον τίτλο του επίτιμου Αντιπροέδρου στον Γιώργο Κούμπα

17 Φεβρουαρίου 2020

Την ανάδειξη του κ. Γιώργου Κούμπα σε Επίτιμο Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων, αποφάσισε να προτείνει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΜΑ κατά την πιο πρόσφατη συνεδρίασή του, στην επερχόμενη Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου.

Η απόφαση ελήφθη ως αναγνώριση της πολύ σημαντικής και πολυετούς συμβολής του κ. Γ. Κούμπα στα κοινά της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και ειδικότερα στην προσπάθεια που επί χρόνια κατέβαλε ως μέλος του Συνδέσμου προς τον στόχο της αναβάθμισης του ρόλου που έχει ο μεσίτης ασφαλίσεων στον θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης και στην ανάδειξη της αξίας του.

Ο κ. Γ. Κούμπας επί πολλά έτη συνδράμει τα μέγιστα στηρίζοντας τον ΣΕΜΑ σε όλες τις πρωτοβουλίες του και ως ανταπόδοση για την πολύτιμη αυτή συνεισφορά του, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να προτείνει την ανάδειξή του σε Επίτιμο Αντιπρόεδρο, στο πλαίσιο ειδικής τελετής που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της φετινής Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου, την Τρίτη 31 Μαρτίου 2020.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Εργαζόμενοι της Interamerican «Πωλητές για μια ώρα» του περιοδικού «σχεδία»

Και φέτος, για τρίτη χρονιά εργαζόμενοι της Interamerican συμμετείχαν εθελοντικά, ως «Πωλητές για μια ώρα», στη συμβολική διάθεση του περιοδικού...

Close