Σεμινάριο ατυχημάτων για Διακανονιστές

27 Απριλίου 2015

EIAS logo οριζόντιο 2Το Σεμινάριο είναι διάρκειας δώδεκα (12) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες διδασκαλίας του εκπαιδευτικού κέντρου του Ε.Ι.Α.Σ. (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) στις παρακάτω ημερομηνίες:

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015, 09:30 – 15:30

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015, 16:00 – 20:15

Εισηγητής του Σεμιναρίου είναι ο Πέτρος Κωνσταντινίδης, Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τα θέματα που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου:

  • Ζητούμενα στοιχεία έρευνας από τον πραγματογνώμονα για τη βέλτιστη αρχική εκτίμηση συνθηκών του ατυχήματος (αυτοψίες, φωτογράφηση, μετρήσεις, πληροφορίες κλπ.)
  • Εμπειρικές τεχνικές αναγνώρισης των κρίσιμων παραμέτρων ενός ατυχήματος στην προσπάθεια προσδιορισμού του βαθμού υπαιτιότητας (εισαγωγή στους φυσικούς νόμους της επιστήμης των συγκρούσεων, κινηματική συμπεριφορά μαζών οχημάτων και πεζών, παράγοντες που επιδρούν σε μία σύγκρουση, ερμηνεία παραμορφώσεων κλπ.)
  • Αντίκρουση ισχυρισμών αγωγής ως ανεπαρκείς και αβάσιμοι τεχνικά, μέσω ορθής επιστημονικής ανάλυσης των συνθηκών του ατυχήματος, (ερμηνεία μηχανισμών σύγκρουσης κ.λ.π.).
  • Ποικίλα χαρακτηριστικά παραδείγματα (case studies) ανάλυσης συνθηκών ατυχήματος που ανατρέπουν την απατηλή εντύπωση περί συνθηκών.
  • Ποικίλα χαρακτηριστικά παραδείγματα  (case studies) κατασκευασμένων ατυχημάτων που αποκαλύπτουν την προσπάθεια εξαπάτησης της εταιρίας.

Σκοπός του Σεμιναρίου:

το Σεμινάριο έχει ως σκοπό τη βελτίωση των δεξιοτήτων του εξειδικευμένου προσωπικού των ασφαλιστικών εταιριών στην παρακολούθηση των στοιχείων του ατυχήματος, βάσει συγκεκριμένων εμπειρικών τεχνικών αξιολόγησης, με στόχο την ελαχιστοποίηση των καταβλητέων αποζημιώσεων.

Το Σεμινάριο απευθύνεται:

σε υπαλλήλους ασφαλιστικών εταιριών, μεσιτικών και πρακτορειακών εταιριών που ασχολούνται με το διακανονισμό ζημιών του Κλάδου Αυτοκινήτων και οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω στα θέματα του Σεμιναρίου.  Το Σεμινάριο είναι επίσης χρήσιμο να το παρακολουθήσουν, εφ΄όσον επιθυμούν και διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015.

Δικαίωμα Συμμετοχής στο Σεμινάριο:

140€ για τα μέλη του Ε.Ι.Α.Σ.

160€ για τα μη μέλη

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Ηλεκτρονικά θα βλέπει ο καταναλωτής αν είναι ασφαλισμένος, με τη νέα εφαρμογή που ετοιμάζει το Επικουρικό

Μια ενδιαφέρουσα είδηση ανέδειξε η χθεσινή ημερίδα διαλόγου, μεταξύ Διευθύνοντων Συμβούλων και Φορέων Διαμεσολάβησης, που αυτή τη φορά, πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, σε αίθουσα...

Close