Σεμινάριο ΕΙΑΣ - IW για την Εργοδοτική Ευθύνη & Ευθύνη Προϊόντος

14 Ιανουαρίου 2015

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, 6 με 8 το απόγευμα. Εισηγητής θα είναι ο Underwriter Manager της AIG Ελλάς, Μιχάλης Ιωαννίδης. Σκοπός του webinar (web+seminar) είναι να κατανοηθούν οι διάφορες έννοιες και καλύψεις που περιλαμβάνονται στην Αστική Ευθύνη καθώς και τα σημεία στα οποία χρειάζεται να εστιάσει η ανάλυση αναγκών προκειμένου να αναδείξει τους συγκεκριμένους κινδύνους και να τους προσεγγίσει κατόπιν πωλησιακά.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε υπαλλήλους του Κλάδου Αστικής Ευθύνης των Ασφαλιστικών εταιριών καθώς και σε διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων. Διοργανώνεται από κοινού από το ΕΙΑΣ και την εταιρεία Insurance Webinars και το κόστος παρακολούθησης είναι 25 ευρώ.

 Θεματολογία

  • Νομικό πλαίσιο
  • Ενεργοποίηση συμβολαίων / αντικείμενο ασφάλισης
  • Καλύψεις  / Εξαιρέσεις
  • Cases Studies
  • Ανάλυση αναγκών δυνητικών πελατών
  • Πωλησιακή προσέγγιση
Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Τι θα ψηφίσει η Ασφαλιστική αγορά στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές

Άνευ προηγουμένου ήταν η ανταπόκριση της Ασφαλιστικής αγοράς στην έρευνα του Underwriter.gr με θέμα την ψήφο των επαγγελματιών της Ασφάλισης...

Close