ΣΕΣΑΕ: Αναβολή ομιλίας Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα

28 Νοεμβρίου 2022

Με λύπη μας σας ανακοινώνουμε την αναβολή της εκδήλωσης του Συνδέσμου μας, με ομιλητή τον κ. Σωτήρη Τσιόδρα, Καθηγητή Παθολογίας - Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μετά από δική του παράκληση, εξαιτίας πρόσφατου ατυχήματός του. 

Η εκδήλωση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 17.00΄ στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής «Β & Μ Θεοχαράκη» (Βασ. Σοφίας 9 & Μέρλιν 1, 106 71 Αθήνα), με θέμα : « Covid 19 – ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ». 

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον κ. Σ. Τσιόδρα και ελπίζουμε ότι σύντομα θα βρεθούμε στην ευχάριστη θέση να τον φιλοξενήσουμε στον Σύνδεσμό μας ! 

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η Αναγέννηση της Ασφάλισης

Δέκα άρθρα για τον ασφαλιστικό κλάδο του (όχι τόσο μακρινού) μέλλοντος, με την ευγενική χορηγία της Ευρωπαϊκής Πίστης. Το 5G...

Close