Skip to content

ΣΕΣΑΕ: “Μετά την πανδημία – τι αλλάζει για την ασφαλιστική βιομηχανία”

Οι εξελίξεις τους τελευταίους τέσσερις μήνες δοκίμασαν τις αντοχές όλων μας. Είναι γεγονός ότι η ασφαλιστική αγορά αντιμετώπισε την κρίση, που προκάλεσε η πανδημία, με ασφάλεια στωικότητα, ενώ αναμένεται η συνέχιση του έργου της στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται με αισιοδοξία.

Επιπτώσεις υπήρξαν και για τον ΣΕΣΑΕ, όμως, επανερχόμαστε δυναμικά και προγραμματίσαμε το πρώτο virtual event του Συνδέσμου για τις 16 Ιουνίου στις 16:00’.

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι αποδέχθηκαν την πρόσκληση να είναι βασικοί ομιλητές στην εκδήλωση αυτή ο κ. Jad Ariss, Managing Director, The Geneva Association, και ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος, Ε.Α.Ε.Ε. και Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Eurolife FFH Insurance Group.

Η συμμετοχή και των δυο είναι επιτυχία για το Σύνδεσμο και είμαστε βέβαιοι ότι το επίπεδο της εκδήλωσης θα είναι εξαιρετικό και αντάξιο των προσδοκιών μας.

Το θέμα της εκδήλωσης είναι «Μετά την πανδημία – τι αλλάζει για την ασφαλιστική βιομηχανία».

Οι παρουσιάσεις θα γίνουν στα αγγλικά και δεν θα υπάρχει κόστος συμμετοχής. Λεπτομέρειες για τον τρόπο συμμετοχής στην εκδήλωση θα ακολουθήσουν σύντομα.

Παράλληλα εργαζόμαστε για να προγραμματίσουμε και άλλες εκδηλώσεις ανάλογου κύρους σύντομα. Ο στόχος παραμένει να υλοποιήσουμε όλο το πρόγραμμα εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια του τελευταίου τετράμηνου του έτους. Για το σκοπό αυτό θα χρειαστεί να είμαστε πιο δημιουργικοί όσον αφορά τον τρόπο υλοποίησης. Είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε στις δυσκολίες να μας εμποδίσουν να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη που απολαμβάνουμε από τον ασφαλιστικό κλάδο και κυρίως από τα Μέλη μας.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *