Skip to content
ίδρυμα-σταυρος-Νιάρχος

ΣΕΣΑΕ: Μια υπέροχη βραδιά στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Μια πολύ ζεστή και όμορφη βραδιά όπως κάθε χρόνο κάθε Ιούλιο, οργάνωσε ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών. Αυτή τη φορά διαφοροποιώντας την επιλογή του χώρου αλλά και πάλι κάνοντας μια εξαιρετική επιλογή, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η επιλογή του χώρου ήταν πραγματικά εντυπωσιακή μιας και απο τη μια σε όσους δεν είχαν την ευκαιρία να το δουν τους δόθηκε η δυνατότητα να απολαύσουν αυτό το εξαιρετικό Ίδρυμα, τόσο σε επίπεδο κτιριακών εγκαταστάσεων όσο και στον τρόπο που έχει διαμορφωθεί ο περιβάλλον χώρος. Αλλά και όσοι είχαν ήδη προλάβει να το επισκεφθούν, είναι σίγουρο ότι απόλαυσαν εκ νέου αυτόν τον υπέροχο χώρο μιας και στον 8ο όροφο του κτιρίου είχες την δυνατότητα να έχεις θέα απο τη μια όλο το παραλιακό μέτωπο ως τον Πειραιά, και απο την άλλη την Αθήνα και την Ακρόπολη καθώς ο ήλιος έδυε.

Όπως πάντα ήταν μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, που όλοι ήταν εκεί, όλοι για να ανταλλάξουν απόψεις μεταξύ τους, να γνωριστούν για πρώτη φορά μεταξύ τους, σε ένα πιο χαλαρό όπως πάντα και από άποψη ντυσίματος αλλά και τρόπου επικοινωνίας, περιβάλλον.

Ήταν σχεδόν όλοι εκεί, το Δ.Σ. του Συνδέσμου, ο Πρόεδρός του Ερρίκος Μοάτσος που υποδεχόταν όλους τους καλεσμένους,  ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών, Δημήτρης Μαζαράκης, αλλά και η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης κ. Σεληνιωτάκη, που παρότι διαχρονικά αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, στη συγκεκριμένη εκδήλωση επέλεξε να είναι παρόν, σε ένα κλίμα λιγότερο τυπικό κι επίσημο, και πιο άμεσο σίγουρα, έχοντας την δυνατότητα να έχει επαφές με τα στελέχη και φορείς της αγοράς.

Την είδαμε αρκετή ώρα να συνομιλεί με τον Πρόεδρο της Ένωσης, με τον κ. Μοάτσο και άλλους CEO εταιρείων αλλά και με τον Πρόεδρο του ΠΣΣΑΣ Δ. Γαβαλάκη. Άλλωστε με την εποπτεία υπάρχουν πάντα αρκετά θέματα ανοιχτά για ανταλλαγή απόψεων και ενημέρωση σε όλους τους φορείς. Παρούσα και η Πρόεδρος του ΕΙΑΣ Νάντια Σταυρογιάννη, πολλοί CEO, είδαμε τον Giuseppe Jorgno από την AIG αλλά και τον κ. Κανελλόπουλο,  εκεί ήταν και η κ. Λύχρου Πρόεδρος ΕΑΔΕ και ΠΟΑΔ, ο κ. Λελεδάκης του ΠΣΑΣ, πολλά Στελέχη από τις πωλήσεις και άλλα τμήματα των εταιρειών. Τα πηγαδάκια ήταν πολλά, τα θέματα που ακούσαμε πολλά, όπως η πορεία της αγοράς, η πρόσφατη εξαγορά της Εθνικής, και η βραδιά συνέχισε με νόστιμα εδέσματα και ποτά και όμορφη μουσική.

Αυτές οι εκδηλώσεις που έχουν γίνει πια θεσμός κάθε Ιούλιο και κάθε Χριστούγεννα από τον Σύνδεσμο Εκπροσώπων, είναι πραγματικά μια ευκαιρία να βρίσκεται ένα μεγάλο μέρος της αγοράς μεταξύ τους, να βρίσκει όλα αυτά που τους ενώνουν, και να ανταλλάσουν σκέψεις και προβληματισμούς, αλλά και ιδέες, δημιουργώντας πάντα σε πλαίσιο φιλικού κλίματος, μια πολύ καλή βάση επικοινωνίας όλων των στελεχών, που είναι σίγουρο ότι βοηθά στην περαιτέρω ανάπτυξη κλίματος ανταγωνισμού και εξέλιξης της αγοράς. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους διοργανωτές και για την τόλμη τους να αλλάξουν χώρο και ιδιαίτερα την πολύ έξυπνη επιλογή τους αλλά και την άψογη διοργάνωση.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *