ΣΕΣΑΕ: "Island it’s coming" το μήνυμα της καλοκαιρινής εκδήλωσης

24 Ιουνίου 2019

Island its coming ήταν το μήνυμα που επέλεξε αυτή τη χρονιά ο Σ.Ε.Σ.Α.Ε. για να καλέσει τα Μέλη και τους φίλους του στην καθιερωμένη καλοκαιρινή εκδήλωσή του, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 20 Ιουνίου στο χώρο Private House του Island.

Σε μια όμορφη και ζεστή βραδιά, υπό τους ήχους του σαξόφωνου, συναντήθηκαν 300 επαγγελματίες της ασφαλιστικής αγοράς – Μέλη του Δ.Σ. της Ε.Α.Ε.Ε., στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, συνεργάτες, εκπρόσωποι του κλαδικού Τύπου.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση αυτή βρήκαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες για θέματα που ενδιαφέρουν την αγορά, σε μια ατμόσφαιρα που ανέδειξε τη σύμπνοια, το δυναμισμό και τη μαχητικότητα των μελών της.

Επιπλέον, τη βραδιά αυτή - όπως και σε κάθε δράση του - o ΣΕΣΑΕ στήριξε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες προσφέροντας τα εδέσματα που απέμειναν στο «Μπορούμε!». Το «Μπορούμε!» είναι μια Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που καταπολεμά τη σπατάλη του φαγητού που περισσεύει σε κάποιους και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα.

Την εκδήλωση στήριξαν:

"AON" – Πλατινένιος Χορηγός,
"ERGO", "EUROLIFE ERB" & "MATRIX BROKERS  S.A." – Χρυσοί Χορηγοί,
"AIG",  "ΕΘΝΙΚΗ", "INTER PARTNER ASSISTANCE",
"ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ" & "ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ" - Ασημένιοι Χορηγοί,
"ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ", "GROUPAMA" & "INTERASCO",  Μεγάλοι Χορηγοί.

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Ένας Ασφαλιστής στη Βουλή

Όταν ένας "δικός μας", ένας ασφαλιστής, έχει ήδη ξεχωρίσει στην ανήλεη πολιτική αρένα, και φιλοδοξία και επιθυμία του είναι να...

Close