Σε επικοινωνία με τον ΣΕΜΑ μέσω blog

2 Δεκεμβρίου 2019

Άλλο ένα κανάλι επικοινωνίας με τα μέλη του, όπως και με το σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς, καθώς και με το ευρύτερο κοινό του επιχειρείν, καθιερώνει ο ΣΕΜΑ.

Πρόκειται για το ομότιτλο με το περιοδικό «Broker's Time» του Συνδέσμου, blog - www.brokerstime.gr, που εδώ και λίγες ημέρες είναι στο «αέρα». Η νέα πλατφόρμα επικοινωνίας διαθέτει σύγχρονο σχεδιασμό, μινιμαλιστικό ύφος, απλή δομή ώστε να είναι εύχρηστη και ήδη φιλοξενεί τα πρώτα του άρθρα.

Το blog θα εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες τοποθετήσεις στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς, καθώς και εκπροσώπων άλλων βασικών κλάδων της οικονομίας. Σχετικά άρθρα έχουν «ανέβει» από παράγοντες της ναυτιλιακής αγοράς και των νέων τεχνολογιών, ενώ έπονται τοποθετήσεις και από την ξενοδοχειακή αγορά.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΣΕΜΑ, κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου, δήλωσε σχετικά ότι «ο Σύνδεσμος θα συνεχίσει να επενδύσει στην επικοινωνία και τη διάχυση της πληροφορίας, με στόχους την ανταλλαγή απόψεων μέσα από σύγχρονα κανάλια, την ενίσχυση της διαφάνειας και την ανάδειξη ιδεών, προτάσεων και παρεμβάσεων που θα μπορούσαν να επιδράσουν θετικά στη στήριξη του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης. Ο ΣΕΜΑ καλεί όλα τα μέλη του και εν γένει τα στελέχη της αγοράς, να τοποθετηθούν με τις απόψεις τους μέσω του blog, ώστε να ανοίξει ένα νέο, δημιουργικό και σύγχρονο πεδίο ελεύθερου διαλόγου στην ασφαλιστική αγορά».

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Επίσημο δείπνο αποκλειστικά για τα μέλη του ΣΕΜΑ διοργάνωσε η Ergo

Η ERGO Ασφαλιστική διοργάνωσε επίσημο δείπνο στο χώρο του εστιατορίου “Zonar’s Διόνυσος” στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας σε...

Close