Skip to content

Σε σύγχρονα γραφεία και με μοντέλο εξωστρέφειας η wedo.insure

Τη μετάβασή της σε σύγχρονο μοντέλο λειτουργίας και την περαιτέρω ενίσχυση της εξωστρέφειάς της με έμφαση στο διαδίκτυο, σηματοδοτεί για την Κατερίνα Χαραλαμπίδου, CEO / Partner της wedo.insure, η συστέγαση των γραφείων της στις κτιριακές εγκαταστάσεις της Απόλλων.

Σε πολύ ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 2019, η wedo.insure εγκαινίασε τα νέα της γραφεία που βρίσκονται επί της Λ. Αθηνών 71.

Η κ. Κατερίνα Χαραλαμπίδου, δεύτερης γενιάς ασφαλιστικός σύμβουλος, επίσημο μέλος του MDRT αλλά και μέλος της ομάδας επικοινωνίας του MDRT 2019- 2020, ανέφερε «με νέες υποδομές και νέο σχεδιασμό στοχεύουμε στη διεύρυνση των εργασιών μας σε όλους τους κλάδους, εστιάζοντας σε μεγαλύτερο βαθμό στις ασφαλίσεις ζωής και υγείας. Η συστέγαση με την Απόλλων αποτελεί για τη wedo.insure στρατηγική συνεργασία, η οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο στο πλάνο ανάπτυξης της εταιρείας μέσα στην επόμενη πενταετία».

Από την πλευρά της η Σοφία Σικοτάκη, Γενική Διευθύντρια της εταιρείας Απόλλων είπε πως «η κ. Κατερίνα Χαραλαμπίδου αποτελεί πρότυπο επαγγελματισμού. Στόχος για εμάς είναι να συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες που έχουν εξειδίκευση, ικανότητες, στόχους και διαφοροποιούνται στην ασφαλιστική αγορά».

Την εκδήλωση της wedo.insure τίμησαν με την παρουσία τους στελέχη των ασφαλιστικών εταιρειών καθώς και ο κ. Κάρολος Μαρκουίζος, country chair MDRT για την Ελλάδα 2018-2020, που εκτός των άλλων επισήμανε «η κ. Κατερίνα Χαραλαμπίδου συνδυάζοντας τον επαγγελματισμό με την πολυετή εμπειρία της στον κλάδο ζωής, κατάφερε και κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του broker agency στην Ελλάδα τον τίτλο του πλήρους μέλους του MDRT, κάτι που χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα σημαντικό τόσο για την ίδια όσο και για την ασφαλιστική αγορά».

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *