Απόλλων ΑΕ: Διακρίθηκε στα Diamonds of the Greek Economy 2021

14 Ιουλίου 2021

Σημαντική διάκριση στο θεσμό Diamonds of the Greek Economy 2021 απέσπασε η ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ε. του Ομίλου επιχειρήσεων Σαρακάκη για το μοντέλο λειτουργίας το οποίο εφαρμόζει στην ασφαλιστική αγορά.

Στην τελετή βράβευσης του Forum «Diamonds of the Greek Economy 2021 παρέστη η κ. Σοφία Σικοτάκη, Γενική Διευθύντρια της Εταιρείας, που παρέλαβε το βραβείο από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Σταύρο Κωνσταντά, ο οποίος βραβεύτηκε στην εν λόγω εκδήλωση ως ο Manager της χρονιάς.

Η κ. Σικοτάκη αφού ευχαρίστησε τον κ. Κτενά C.E.O. της New Times Publishing και την ομάδα του για την εξαιρετική  διοργάνωση,  αναφέρθηκε στον πληττόμενο από την πανδημία Covid-19 επιχειρηματικό κόσμο και στον τρόπο που η ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ε. αντεπεξήλθε σε αυτή την πρόκληση με ιδιαίτερη επιτυχία, και ανανεωμένο όραμα.

Στάθηκε ιδιαίτερα στη δημιουργία της υπηρεσίας Grow and Protect® που στόχο έχει την ολιστική προστασία κάθε επιχείρησης συμβάλλοντας:

 • στην αποτροπή των πιθανών κινδύνων μιας επιχείρησης,
 • στην ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων σε περίπτωση επέλευσής τους αλλά και
 • στην ανάδειξη κι ενίσχυση του συστήματος κινητροδότησης του ανθρώπινου δυναμικού της.

Η κ. Σικοτάκη έκλεισε αναφέροντας «ως Στρατηγικός Συνεργάτης σε θέματα ασφάλισης των ελληνικών επιχειρήσεων, στεκόμαστε δίπλα τους, αναλύοντας με επιστημονικά εργαλεία τις ανάγκες τους, εξασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα αλλά και την ανάπτυξή τους.

Αφιερώνω αυτό το βραβείο στους συνεργάτες μου και σε όλους τους παρευρισκόμενους επιχειρηματίες που έκαναν την διαφορά και κέρδισαν διακρίσεις».

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

2 απαντήσεις στο Απόλλων ΑΕ: Διακρίθηκε στα Diamonds of the Greek Economy 2021

 1. Ο/Η ΚΟΥΝΑΚΗΣ λέει:

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΣΕΝΑ
  ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ
  ΚΟΥΝΑΚΗΣ

 2. Ο/Η Παναγιώτης Κατσαιδώνης λέει:

  Συγχαρητήρια..!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Europ Assistance Greece Η καινοτομία “Pick up & Drop” τώρα & στην Ελλάδα

Μία νέα ψηφιακή λύση για την παράδοση και παραλαβή του οχήματος από εξειδικευμένο προσωπικό, ανέπαφα και με απόλυτη ασφάλεια. H...

Close