Skip to content

Σημαντική Ευρωπαϊκή Διάκριση έλαβε το ΕΙΑΣ από την Eficert

Ισχυροποιείται και Αναβαθμίζεται Περαιτέρω η Συνεργασία των Δύο Οργανισμών

Δηλωτική της υψηλής ποιότητας και επάρκειας του Εκπαιδευτικού Προγράμματος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών, ήταν η τιμητική διάκριση που έλαβε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Επαγγελματικών Πιστοποιήσεων EFICERT, κατά το πρόσφατο Συνέδριο του τελευταίου, στη Μαδρίτη.

Μάλιστα, τους ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας μεταξύ των δύο Οργανισμών, επιβεβαίωσε η επίσκεψη της Προέδρου της EFICERT στην Αθήνα, Δρος Katharina Hoehn, από κοινού με διεθνές κλιμάκιο ανώτερων Στελεχών της.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η Πρόεδρος της EFICERT, Δρ Katharina Hoehn, η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ε.Ι.Α.Σ., κα Νάντια Σταυρογιάννη, και ο Γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου, κος Νίκος Σωφρονάς, είχαν την ευκαιρία να διαμορφώσουν πλαίσιο αξιοπρόσεχτων συνεργιών, προς την κατεύθυνση περαιτέρω εκσυγχρονισμού και ισχυροποίησης της ασφαλιστικής εκπαίδευσης και επιτάχυνσης του ρυθμού προσαρμογής της στα ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και επαγγελματικής πιστοποίησης, προς όφελος της τεχνογνωσίας των Στελεχών και των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της αγοράς μας.

Επιστέγασμα των εν λόγω συζητήσεων απετέλεσε η νέα θεσμική αναγνώριση του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών, ως εκείνου του εξειδικευμένου οργανισμού ασφαλιστικής εκπαίδευσης, που θα προσφέρει την πιστοποίηση SQF (4) European Certified Financial Adviser της EFICERT, στην Ελλάδα.

Η εν λόγω θεσμική αναγνώριση έχει εξέχουσα σημασία, αφού επιτρέπει στο Ινστιτούτο να προσφέρει στους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές της Χώρας μας την υψηλότερη αυτή ευρωπαϊκή επαγγελματική πιστοποίηση, μετά την αμέσως προηγούμενή της SQF (3) European Insurance Intermediary.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *