Skip to content

Σημαντική συνεργασία της Daedalus με τον όμιλο της Bergmann Kord

Σε νέο,  καινοτόμο προϊόν κοσμητικής ιατρικής και ολοκληρωμένης φροντίδας (ευεξίας)  προχωρά η Daedalus,  μετά την επιτυχημένη πορεία του προϊόντος Wise Act, του πρώτου ολοκληρωμένου προϊόντος φροντίδας γυναικείου καρκίνου.

Σε συνεργασία με τον Όμιλο Κord Group, στον οποίο εντάσσεται η κλινική μαλλιών Bergmann Kord, «του ειδικού επί…Κεφαλής», η Δερματολογική Κλινική Skin Center και το κέντρο Ευεξίας Kurland Spa, προχωρά στη δημιουργία του A’ Aesthetic.

Πρόκειται για καινοτόμο πρόγραμμα που συνδυάζει παροχές Αισθητικής, παροχές Ολιστικών Υπηρεσιών Welness και εκπτώσεις στην πρόληψη, τη θεραπεία και την επιστημονική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Με γνώμονα την αξιοπιστία και τις ολοκληρωμένες παροχές που προσφέρει ο Όμιλος Kord Group, η Daedalus προχώρησε μετά από αρκετούς μήνες επαφών στο σχεδιασμό του A’ Aesthetic, που παρέχει πρόσβαση πιο εύκολα στη μεγαλύτερη Κλινική Μαλλιών στη χώρα μας.

Στο πλαίσιο αυτό προχώρησε στη συγχρηματοδότηση του project A’ Aesthetic, προσφέροντας στους πελάτες της εξαιρετικές και ποιοτικές παροχές αισθητικής σε τιμή γνωριμίας, ευελπιστώντας να γνωρίσουν όλοι τις δραστηριότητες του Όμιλου Kord Grop.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις παροχές της Daedalus  σε  συνεργασία με το  Κord Group.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *