Σοφία Σικοτάκη: Η Γενική Διευθύντρια της "Απόλλων" στις "Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων"

30 Νοεμβρίου 2018

Τιμητική διάκριση για τη κα. Σοφία Σικοτάκη, Γενική Διευθύντρια της «Απόλλων Μεσιτείας Ασφαλίσεων» Α.Ε, η οποία κέρδισε μία θέση ανάμεσα στη λίστα με τις «Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων».

Πρόκειται για το νέο εγχείρημα των εκδόσεων «Νέο Who is Who» που μετρούν περισσότερα από 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα με την έκδοση της συλλεκτικής εγκυκλοπαίδειας «Who is Who στην Ελλάδα», αριθμώντας ήδη 9 ετήσιες εκδόσεις με βιογραφίες διαπρεπών Ελλήνων.

Η έκδοση «Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων» αποτελεί παγκόσμια πρωτιά και βάζει τις άξιες Ελληνίδες στον επιχειρηματικό και κοινωνικό χάρτη της χώρας μας που χαράσσουν τη δική τους επιτυχημένη πορεία σε τομείς, όπως Βιομηχανία/ Ενέργεια, Εκπαίδευση, Εμπόριο, Επιχειρήσεις, Ιδρύματα/Μ.Κ.Ο, Κατασκευαστικός κλάδος, Marketing/Διαφήμιση, Ναυτιλία, Τεχνολογία/Τηλεπικοινωνίες, Τουρισμός, Τραπεζικός /Ασφαλιστικός Κόσμος / Χρηματοοικονομικά, Υγεία, Φαρμακευτικές εταιρείες.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Εθνική: Αύξηση παραγωγής από όλα τα δίκτυα παραγωγής το 9μηνο του 2018

Η παραγωγή της Εθνικής Ασφαλιστικής κατά το 9μηνο του 2018 συνέχισε την θετική της πορεία, σημειώνοντας αύξηση κατά 4,3% έναντι...

Close