Skip to content

Σοφία Σικοτάκη: υποψήφια Ηλείας, με στόχο τα μεγάλα προβλήματα!

Μια “ασφαλιστική” προσθήκη εντοπίσαμε στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Κ. Σπηλιόπουλου, στο νομό Ηλείας. Ο λόγος για τη Σοφία Σικοτάκη, Γενική Διευθύντρια της «Απόλλων Μεσιτείας Ασφαλίσεων» Α.Ε. την οποία και σας παρουσιάζουμε!

Η Σοφία Γεννήθηκε στη Φολόη της Ηλείας. Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Πολιτικών και Διεθνών Σπουδών και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Ευρωπαϊκή διοίκηση. Είναι Γενική Διευθύντρια της μεσιτικής Απόλλων ΑΕ. Αγαπάει πολύ τον τόπο της, την Ηλεία και θέλει με τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του Κ. Σπηλιόπουλου να βοηθήσει ο νομός της να αντιμετωπίσει τα χρόνια προβλήματα που τον κρατούν στάσιμο, να αναπτυχθεί και να αποκτήσει την εξωστρέφεια που του αξίζει!

Η πρόταση του υποψήφιου Περιφερειάρχη (επί πενταετίας υφυπουργός ΠΑΣΟΚ, τώρα ανεξάρτητος) ήταν αναπάντεχη, αλλά την αποδέχτηκε, ειδικά, όπως μας είπε, αφού οι περιφερειακές εκλογές δεν είναι τόσο κομματικά προσανατολισμένες, η περιφέρεια έχει ανεξαρτησία κινήσεων και ταυτόχρονα, πόρους και δύναμη να αλλάξει πραγματικά τη μοίρα του κάθε τόπου! Σκοπός της είναι να μεταφέρει την τεχνογνωσία και την αποτελεσματικότητα που κατέκτησε δουλεύοντας στον ιδιωτικό τομέα, ώστε να βοηθήσει να αντιμετωπιστούν καίρια καθημερινά ζητήματα – ένα από αυτά η κατάσταση του αυτοκινητόδρομου Πάτρας – Πύργου.

Εκεί, συμβαίνουν τα πλέον καταστροφικά και θανατηφόρα τροχαία της χώρας. Τρανή απόδειξη ότι τα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων που αφορούν τους νομούς Αχαϊας και Ηλείας είναι πολύ ακριβότερα και με περισσότερους όρους. Η κυκλοφορία μεταξύ Πάτρας και Πύργου είναι καθημερινή και πυκνή, ειδικά από φοιτητές που μετακινούνται μεταξύ πανεπιστημίων. Τα κονδύλια για να φτιαχτεί το οδόστρωμα υπάρχουν, το έργο έχει δημοπρατηθεί, αλλά δεν υλοποιείται γιατί εμπλέκονται πολλοί εργολάβοι και δεν υπάρχει ο κατάλληλος συντονισμός ή η αποφασιστικότητα να ξεπεραστούν γραφειοκρατικά εμπόδια.

Δεύτερο μεγάλο ζήτημα είναι τα σκουπίδια! Τα τελευταία χρόνια ο νομός πνίγεται, στην κυριολεξία, στα σκουπίδια, τα οποία συσσωρεύονται σε στοίβες και παραμένουν σε χωματερές αποτελώντας εστία μολύνσεων, χωρίς να υπάρχει πρόβλεψη για τη διαχείριση και επεξεργασία τους…

Αυτές είναι οι δύο προτεραιότητες της Περιφέρειας για τις οποίες η Σοφία Σικοτάκη δηλώνει αποφασισμένη να δράσει!

Πόσο εύκολο είναι όμως να αντιμετωπιστούν τέτοια μεγάλα, χρόνια προβλήματα; τη ρωτήσαμε και μας απάντησε:

“Καθόλου εύκολο. Δε σημαίνει όμως ότι όταν κάτι είναι δύσκολο, δεν γίνεται. Η ομάδα μας είναι για τα δύσκολα, το δύσκολο είναι η δημιουργία της σωστής ομάδας. Από εκεί και πέρα όλα τα άλλα είναι θέμα σχεδιασμού, συντονισμένων ενεργειών και συγκεκριμένης στόχευσης”.

“Η συμμετοχή της μας δυναμώνει και μας κάνει αισιόδοξους για τη νίκη μας”, δήλωσε ο Κ. Σπηλιόπουλος!

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *