ΣΠΑΤΕ - 40 Χρόνια Ιστορίας

30 Νοεμβρίου 2021

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 40 ετών από την Ίδρυση του ΣΠΑΤΕ, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής διοργανώνει Εορταστική Εκδήλωση την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 στο Halandri Tennis Club, Γαρυττού 13, 153 43 Χαλάνδρι.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19:00, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης. Κατά την έναρξη θα απευθύνει χαιρετισμό η Πρόεδρος κ. Μαρία Δημητριάδη & ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Ζόμπολας. Θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από τους εκπροσώπους της Πολιτείας & Σύντομη Αναδρομή από τον κ. Αρτέμη Κοντοπίδη ο οποίος είχε διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου. Ενδιαφέρουσες ομιλίες από την Νομικό του Συλλόγου κ. Αγάθη Μεταξά και τον Γεν. Γραμματέα του ΕΕΑ κ. Δημήτρη Γαβαλάκη θα έχουν στο επίκεντρο τον Αθέμιτο Ανταγωνισμό που ταλανίζει τον Ασφαλιστικό Κλάδο.

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα βραβευθεί ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, για την πολύτιμη στήριξη των Σωματείων της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης αλλά και για την συμβολή του στην ανάδειξη του επαγγέλματος του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή.

Έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν και να απευθύνουν χαιρετισμό εκ μέρους της Πολιτείας ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως & ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή κ. Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, Ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ.
Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ κ. Νίκος Γρέντζελος & ο Γενικός Γραμματέας του ΕΕΑ κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, Εκπρόσωποι Ασφαλιστικών Εταιρειών, Εκπρόσωποι της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, Μέλη του ΣΠΑΤΕ και Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με παράθεση Δείπνου σε όλους τους Συμμετέχοντες.

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη & συνεχή Υποστήριξη τους στο έργο του Συλλόγου τις Ασφαλιστικές Εταιρείες ς ΕΘΝΙΚΗ, MINETTA & Groupama, οι οποίες συμμετέχουν στην Εκδήλωση μας ως Χορηγοί».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Συλλόγου spate.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 6912 456

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Αύξηση +19% στο εξάμηνο - Εκτοξεύθηκαν τα UL

Η παραγωγή ασφαλίστρων το α΄ εξάμηνο 2021 παρουσίασε αύξηση 19,1%, σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, φέτος...

Close