Skip to content

Στα Ιωάννινα το 27ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του insuranceforum.gr

27ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr &
του Συλλόγου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν. Ιωαννίνων
Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 *Ξενοδοχείο Hotel Du Lac (Κ. Παπούλια & Ίκκου)* 17.00 – 21.00

«Οι θεσμικές αλλαγές που μεταβάλλουν τα δεδομένα στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση»

Οι θεσμικές αλλαγές που θα μεταβάλλουν τα δεδομένα στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση θα αποτελέσουν το κύριο αντικείμενο του νέου ασφαλιστικού συνεδρίου του insuranceforum.gr και της Insurance Innovation που θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Ιωαννίνων, στο Hotel Du Lac (Κ. Παπούλια & Ίκκου) από τις 17.00 έως τις 21.00.

Στόχος του φετινού ασφαλιστικού συνεδρίου είναι να μεταφέρει στους συμμετέχοντες το πώς έννοιες όπως η οικονομία, η φορολογία, το solvency II, η GDPR και η IDD συνθέτουν το πάζλ της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης του αύριο.

Οι επαγγελματίες της ασφαλιστικής αγορά του Ν. Ιωαννίνων και των γύρω πόλεων θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα τρέχοντα ζητήματα του κλάδου αλλά και για τις γενικότερες εξελίξεις στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Με μια νέα οργανωτική δομή και επίκαιρη θεματολογία, θα αναλυθούν και θα συζητηθούν θέματα που ενδιαφέρουν άμεσα τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, το επάγγελμά τους και τις προοπτικές που παρουσιάζονται στον ασφαλιστικό κλάδο.

Το συνέδριο θα πλαισιώσουν υψηλόβαθμα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς και CEO’s ασφαλιστικών εταιρειών οι οποίοι θα αναλύσουν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα θέματα και θα μεταφέρουν την εμπειρία τους από τον κλάδο.

Τις εργασίες του συνεδρίου θα χαιρετήσει η Γραμματέας του Συλλόγου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν. Ιωαννίνων κα Αλεξάνδρα Τσιλιμή, η Αντιπρόεδρος του ΣΕΜΑ κα Ευγενία Καφφετζή, καθώς και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κος Γιάννης Μήτσης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Ιωανίννων θα παρουσιάσουν στους παρευρισκόμενους τις επερχόμενες δράσεις τους καθώς και έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων τους.

Ο σκοπός του συνεδρίου είναι διπλός, αφενός η σε βάθος ενημέρωση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και η ελεύθερη δημόσια συζήτηση για το μέλλον του επαγγέλματος και αφετέρου η εξαγωγή χρήσιμων και αξιοποιήσιμων συμπερασμάτων.

Τα συνέδρια του insuranceforum.gr και της Insurance Innovation αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται συνεχώς από το 2012 σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με την συνεργασία των συλλογικών φορέων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και ανασχεδιάζονται συνεχώς ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρες και χρήσιμες. Μέχρι στιγμής το insuranceforum.gr έχει επισκεφθεί περισσότερες από 15 πόλεις διοργανώνοντας με τους τοπικούς φορείς εξαιρετικά επιτυχημένες συναντήσεις.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *