Στα περίπτερα: Άρχισαν οι διαγνώσεις μέσω υπολογιστή - Επέμβαση που μεγαλώνει το ύψος - Θα πλουτίσουμε από την κάνναβη

19 Σεπτεμβρίου 2022

Με άρωμα Ελλάδας η πρώτη εξέταση μέσω οθόνης υπολογιστή

Το τμήμα Καρδιολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, σε συνεργασία με την ομάδα Καρδιολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λωζάννης, πραγματοποίησαν την πρώτη στον κόσμο ιατρική εξέταση που έγινε εξ ολοκλήρου μέσω...υπολογιστή!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Η Φαρμακευτική κάνναβη θα μας φέρει δις

Πόσες μονάδες σε όλη τη χώρα έχουν πάρει έγκριση εγκαταστάσεων - «Σε λίγα χρόνια η φαρμακευτική κάνναβη θα φέρνει στην Ελλάδα δισεκατομμύρια σε εξαγωγές» λέει ο υπουργός Ανάπτυξης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

70.000 δολάρια για 7 εκατοστά ύψους

Πώς λειτουργεί; Ο γιατρός σπάει τα μηριαία οστά των ασθενών και τους βάζει μεταλλικά καρφιά. Τα καρφιά επεκτείνονται ελάχιστα κάθε μέρα για τρεις μήνες, με ένα μαγνητικό τηλεχειριστήριο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

"Τσάι και συμπάθεια" για διαβητικούς

Η συχνή κατανάλωση τσαγιού μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο διαβήτη και οι 7 υγιεινές συνήθειες που μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο άνοιας στους διαβητικούς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ κι εδώ

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η Εθνική Ασφαλιστική χρυσός χορηγός των 4ων Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος»

Η Εθνική Ασφαλιστική συμμετείχε ως χρυσός χορηγός στο θεσμό των 4ων Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος», τα οποία διοργανώθηκαν υπό...

Close