Στα περίπτερα: Η παχυσαρκία επιβραδύνει την οικονομία - Το τρικ για επιτυχημένα παιδιά - Αλματώδης αύξηση της άνοιας

21 Σεπτεμβρίου 2022

Η παχυσαρκία θα επιβραδύνει τις οικονομίες των αναπτυσσόμενων χωρών

Τα ποσοστά παχυσαρκίας, που αυξάνονται, θα κοστίσουν στην παγκόσμια οικονομία το 3,3% του ΑΕΠ της ως το 2060, καθυστερώντας κυρίως την ανάπτυξη των χωρών με χαμηλά εισοδήματα, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύθηκε σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Μεγάλωσε δύο CEOs και μία γιατρό: Το τρικ της για επιτυχημένα παιδιά

Η Esther Wojcicki έκανε τρεις κόρες. Η Susan έγινε CEO του YouTube, η Janet γιατρός και η Anne συνιδρύτρια και CEO της 23andMe. Πώς κατάφεραν οι τρεις αδερφές να επιτύχουν σε πολύ ανταγωνιστικούς και κατά κανόνα ανδροκρατούμενους τομείς;

Διαβάστε περισσότερα εδώ

21 Σεπτεμβρίου 2022: Παγκόσμια Ημέρα για τη νόσο Alzheimer

Οι ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας, οι ηλικιωμένοι, ο πληθυσμός με άνοια και οι φροντιστές του. Προβλήματα και δυσκολίες. Έρευνα του Ινστιτούτου Μετρήσεων και Αξιολόγησης Υγείας έδειξε ότι, με βάση στοιχεία του 2019, περίπου 206.366 άτομα ζουν με άνοια στην Ελλάδα, αριθμός που αναμένεται να ανέλθει σε 298.617, έως το 2050, μια εκπληκτική αύξηση 45%.

Διαβάστε περισσότερα εδώ και εδώ

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Συνεργασία της Interamerican με την ALTERLIFE

Η Interamerican, έχοντας δημιουργήσει έναν κόσμο προϊόντων και υπηρεσιών που φροντίζουν ολιστικά την υγεία των ανθρώπων που την εμπιστεύονται, συνάπτει...

Close