Στα περίπτερα: Ο δυσκολότερος χειμώνας μετά τον ΒΠΠ - Η ποιότητα του αέρα στο Google Maps - Εφαρμογές του μέλλοντος από την Pfizer - Ψυχική υγεία στην εργασία

29 Σεπτεμβρίου 2022

Καθημερινή Forum: Θα είναι αυτός ο δυσκολότερος χειμώνας για την Ευρώπη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο; Μία συζήτηση στο ΚΠΙΣΝ

Ένας συγγραφέας και τρεις κορυφαίοι δημοσιογράφοι των εφημερίδων «The New York Times» και «Η Καθημερινή» θα αναλύσουν εκτενώς τις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Η νέα υπηρεσία του Google Maps που αλλάζει τα δεδομένα

Μία ακόμη υπηρεσία ήρθε να προστεθεί στους Χάρτες της Google, η οποία μας ενημερώνει για την ποιότητα του αέρα στην περιοχή που ζούμε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

"Ευφυής πράκτορας", διάγνωση με smartphone και άλλες καινοτομίες από το CDI της Pfizer

Εφαρμογές του μέλλοντος στα σκαριά από το Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με πανεπιστήμια και ερευνητικά ινστιτούτα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

OHE: Πρέπει να γίνουν περισσότερα για την προστασία της ψυχικής υγείας στον χώρο εργασίας

Πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα για να προστατευθεί η ψυχική υγεία στον χώρο εργασίας, τόνισε σήμερα ο ΟΗΕ παρουσιάζοντας νέες συστάσεις για τη μείωση των εντάσεων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Κ. Σκρέκας στο Ε.Ε.Α.: Θα στηρίζουμε τους επαγγελματίες όσο διαρκεί η ενεργειακή κρίση

Διαβεβαιώσεις ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει τους επαγγελματίες για όσο διάστημα διαρκεί η ενεργειακή κρίση έδωσε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και...

Close