Στην Καβάλα η νέα μεγάλη τουριστική επένδυση The Hamptons Greece/ Τι προκαλεί το ράλι στο Χρηματιστήριο/ «Εάν δεν τα καταφέρετε στα 20 και τα 30 μπορείτε στα 40 και τα 50 ή και τα 80»

17 Φεβρουαρίου 2023

[VIDEO – ΦΩΤΟ] Από τη Νέα Υόρκη… στην Καβάλα – Η νέα μεγάλη τουριστική επένδυση The Hamptons Greece

Στην Καβάλα θα γίνουν τα νέα πολυτελή ελληνικά… The Hamptons καθώς ο επενδυτής τους παρουσίασε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη μεγάλη τουριστική επένδυση που θα γίνει στο πρώην ακίνητο του ΤΑΙΠΕΔ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Τι προκαλεί το ράλι στο Χρηματιστήριο

H Ελλάδα έχει μπει έντονα στο ραντάρ των επενδυτών, με το Χρηματιστήριο Αθηνών να καταγράφει εντυπωσιακές επιδόσεις, τις υψηλότερες από τις αρχές του 2023 μεταξύ όλων των διεθνών δεικτών (+18%), με ένα κύμα εισροών κεφαλαίων να έχει αναζωογονήσει την αγορά, χάρη και στην κινητοποίηση στο μέτωπο των deals που έχουν «ξυπνήσει» το επενδυτικό ενδιαφέρον. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

«Εάν δεν τα καταφέρετε στα 20 και τα 30 μπορείτε στα 40 και τα 50 ή και τα 80»: Η ιστορία της ζωγράφου που γίνεται έμπνευση για όλες τις γυναίκες

Ένα video από το forum του Forbes για τις γυναίκες το 2017 ήρθε ξανά στη δημοσιότητα και φαίνεται να γίνεται ιδιαίτερα αγαπητό, ιδίως από τις γυναίκες, μιας και τις παροτρύνει να μην τα παρατούν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Είναι το ChatGPT το μέλλον της ασφάλισης στον κλάδο Περιουσίας - Ατυχημάτων;

Στα τέλη του 2022, μας συστήθηκε το ChatGPT, ένα chatbot τεχνητής νοημοσύνης (AI) ικανό να αντιγράφει τη διαισθητική ανθρώπινη συνομιλία....

Close