Skip to content

Στο Βιετνάμ οι κορυφαίοι της Interasco

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τις 23 μέχρι τις 30 Μαΐου 2017, το προγραμματισμένο ταξίδι πωλήσεων της  Interasco Α.Ε.Γ.Α. στο Βιετνάμ.

Περισσότεροι από σαράντα επιτυχόντες συνεργάτες του ελεύθερου δικτύου διαμεσολάβησης, μεσίτες, πράκτορες & ασφαλιστικοί σύμβουλοι, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά αυτόν τον ευλογημένο τόπο, με τα σμαραγδένια νερά, τα καταπράσινα βουνά, τα Εθνικά Πάρκα, τις ζωντανές πόλεις και μια από τις καλύτερες κουζίνες του κόσμου.

Οι «πρωταθλητές» του διαγωνισμού της Interasco, με πρώτη στάση το Ανόι, την πρωτεύουσα του Βιετνάμ, επισκέφθηκαν το μαυσωλείο του Ho Chi Minh, το Ναό της Λογοτεχνίας που χρονολογείται από τον 11ο αιώνα, το Εθνολογικό Μουσείο, τη γραφική λίμνη Χοάν Κιέμ με τον ναό Νγκοκ Σον.

Ακολούθησε ολοήμερη κρουαζιέρα στον κόλπο Halong, μια τοποθεσία «μνημείο» παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco, με περίπου 2000 βραχονησίδες από ασβεστόλιθο καλυμμένες με πυκνή βλάστηση, ένα τοπίο μοναδικής φυσικής ομορφιάς καθώς και βόλτα με βάρκες μπαμπού στο κανάλι.

Οι επόμενες ημέρες υπήρξαν εξίσου συναρπαστικές για τους ταξιδευτές της Interasco, καθώς έφθασαν στο νότιο μέρος του Βιετνάμ, στην πόλη Χο Τσι Μινχ ή γνωστότερη σε όλους, Σαϊγκόν, που αποτελεί εμπορικό, επιστημονικό, τεχνολογικό, βιομηχανικό και τουριστικό κέντρο.

Επόμενη επίσκεψη, που δεν θα μπορούσε να λείψει, το Cu Chi, το πασίγνωστο πολεμικό κρησφύγετο των Βιετναμέζων, ένα σύμπλεγμα από δαιδαλώδη τούνελ που σε συνδυασμό με το πολεμικό μουσείο, μαρτυρούν τη σύγχρονη ιστορία του Βιετνάμ.

Τους συνεργάτες συνόδευσαν, ο Πρόεδρος της Interasco κ. Κωνσταντίνος Κοτσιλίνης, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Κάρολος Σαϊας, ο νομικός σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. κ. Δημήτρης Γαλάνης, ο Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing κ. Θεόδωρος Ζαχαρόπουλος, η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Πωλήσεων κα Ναταλία Γιαννιού καθώς και η Υποδιευθύντρια Κλάδου Αυτοκινήτων κα Αναστασία Αισώπου.

Το τελευταίο βράδυ, η οικογένεια της Interasco παραβρέθηκε στο καθιερωμένο, επίσημο δείπνο, όπου κυριάρχησαν οι ευχάριστες αναμνήσεις αυτού του συναρπαστικού οκταήμερου, που κύλησε μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευδιάθετο και εξαιρετικά φιλικό κλίμα. Η διοίκηση της Εταιρίας επιβεβαίωσε τη δέσμευση της να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στους Συνεργάτες της, αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά τους και ανταμείβοντας τους για τις επιδόσεις τους.

Το ραντεβού ανανεώνεται για τους κορυφαίους συνεργάτες της Interasco, για την επόμενη χρονιά, στον επόμενο προορισμό-έπαθλο, τη μοναδική Ρωσία!

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *