ΣΤΟart Κοραή: Έκθεση Τελειόφοιτων Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών 2019

7 Ιανουαρίου 2019

Εγκαινιάζεται την Τρίτη 8 Ιανουαρίου στον Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ», έκθεση έργων 25 τελειόφοιτων σπουδαστών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει οικοδομήσει τα τελευταία χρόνια η Εθνική Ασφαλιστική με την Α.Σ.Κ.Τ.

Η επιλογή των έργων που εκτίθενται στο κοινό έγινε από Επιτροπή Καθηγητών της Α.Σ.Κ.Τ., κατόπιν διαγωνισμού που διενεργήθηκε και στον οποίο έλαβαν μέρος, όσοι τελειόφοιτοι σπουδαστές επιθυμούσαν, μετά από σχετικές αιτήσεις.

Παράλληλα, η Καλλιτεχνική Επιτροπή του Χώρου Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» σε ειδική συνεδρίαση της ξεχώρισε τρία, από τα συνολικά 25 έργα που φιλοξενεί η έκθεση, και θα απονείμει στους δημιουργούς τους χρηματικά έπαθλα. Μάλιστα, τα εν λόγω έργα θα παραμείνουν και στη συλλογή έργων τέχνης που διατηρεί η Εθνική Ασφαλιστική.

Σημειώνεται ότι η  έκθεση θα διαρκέσει έως τις 31 Ιανουαρίου 2019.

Η συνεργασία της Εθνικής Ασφαλιστικής με την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, εντάσσεται στο πλέγμα των πρωτοβουλιών της Εταιρείας που στόχο έχουν, όχι μόνον να υποστηρίξουν την καλλιτεχνική εκπαίδευση της χώρας, αλλά και να δώσουν ένα πρώτο βήμα «διαλόγου» νέων καλλιτεχνών με το κοινό.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Κλαδική Μελέτη της ICAP για τα «Γενόσημα Φάρμακα»

Εκτός στόχων η διείσδυση γενοσήμων φαρμάκων Η κατηγορία των γενοσήμων φαρμάκων κερδίζει διαρκώς έδαφος τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα μετά την...

Close