Skip to content

Συγκίνηση στις βραβεύσεις βετεράνων ασφαλιστών στην εκδήλωση του ΠΑΝΟΡΜΟΥ

Σε μία ιδιαίτερα φορτισμένη συγκινησιακά εκδήλωση, που διεξήχθη στο Μουσείο Λαλαούνη κάτω από την Ακρόπολη, ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ γιόρτασε 3 διαφορετικά πράγματα. Τα 8 χρόνια λειτουργίας του, την ασφαλιστική δράση του κορυφαίου ασφαλιστικού στελέχους του κ. Κ. Λάμπρου ταυτόχρονα με την παρουσίαση του βιβλίου του «Μισός Αιώνας επί των Επάλξεων» και ταυτόχρονα απέδωσε τιμή σε επαγγελματίες της ασφαλιστικής αγοράς με πάνω από 50 χρόνια παρουσία στον κλάδο.

του Νίκου Σακελλαρίου

Όλοι οι ομιλητές και βραβευθέντες εστίασαν κυρίως στην αξία της ασφάλισης, στις συγκινήσεις που τους πρόσφερε ο κλάδος 50 και πλέον χρόνια και τις μεγάλες προοπτικές που διαμορφώνονται για το μέλλον. Κοινό χαρακτηριστικό των ομιλιών, των προσφωνήσεων και των δηλώσεων είναι η επικέντρωση στο επαγγελματικό ήθος των ασφαλιστών, η επιμονή και υπομονή και η προσπάθεια όλων να σταθούν δίπλα στους πελάτες τους

Τα 8 χρόνια του ασφαλιστικού συνεταιρισμού ΠΑΝΟΡΜΟΣ

«Σήμερα, με υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη, γιορτάζουμε την 8η επέτειο λειτουργίας του ΠΑΝΟΡΜΟΥ. Είναι μια στιγμή που μας θυμίζει ότι πρέπει να ρίξουμε μια ματιά πίσω στο παρελθόν, πως ξεκινήσαμε, τις δυσκολίες που συναντήσαμε, τις προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε, τις επιτυχίες που σημειώσαμε, και τον δρόμο που διανύσαμε όλοι μαζί οι Συνέταιροι.

Τα τελευταία 8 χρόνια αποτελούν μια ιστορία αφοσίωσης, δημιουργικότητας και συνεχούς ανάπτυξης. Ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ δεν είναι απλά μια επιχείρηση, είναι μια κοινότητα επαγγελματιών που με συνεργασία, επιμονή και καινοτομία έχει καταφέρει να δημιουργήσει αξία για τα ασφαλιστικά μας γραφεία, τους πελάτες μας και να συμβάλει στην ανάπτυξη του κλάδου μας.

Θέλω να ευχαριστήσω κάθε Συνέταιρο, κάθε Συνεργάτη, Πελάτη και Φίλο που μας έχει στηρίξει κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού. Η επιτυχία μας είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας και του αφοσιωμένου έργου όλων.

Καθώς γιορτάζουμε αυτήν την επέτειο, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, να πρωτοπορούμε και να εξελισσόμαστε, προσφέροντας λύσεις εκσυγχρονισμού στον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή.

Σας ευχαριστώ που είστε μέρος της επιτυχημένης ιστορίας μας.

Το βιβλίου του κ. Κ.Δ Λάμπρου

«Το βιβλίο αυτό αποτελεί μία σύνοψη πολύ περιληπτική, 50 χρόνων αγώνα και αγωνιών», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Πανόρμου, κ. Κλήμης Δημαρχιάδης. Σε αυτό ο κ. Λάμπρου έχει συγκεντρώσει συνεντεύξεις, άρθρα, επιστολές, ακόμη και αποχαιρετισμούς σε φίλους-συναδέλφους, που δημοσίευσε ή απέστειλε με τις ιδιότητες του Ασφαλιστή, του Προέδρου του ΠΣΑΣ, του μέλους Δ.Σ. του ΕΕΑ, του Αντιπροέδρου του Πανόρμου, και κυρίως του ενεργού πολίτη. Με τη συγκίνηση να περισσεύει μίλησαν για το βιβλίο αλλά κυρίως για τον άνθρωπο και επαγγελματία Κωνσταντίνο Λάμπρου τρεις άνθρωποι που τον γνώρισαν σε όλα τα μετερίζια στα οποία αγωνίστηκε όλα αυτά τα χρόνια, ο πρώην Πρόεδρος του ΠΣΑΣ, κ. Αθανάσιος Σκορδάς, ο για χρόνια Γενικός Δ/ντής της Alico, κ. Σωτήρης Ταγκόπουλος, και ο παλαίμαχος Ασφαλιστικός Πράκτορας, κ. Γιάννης Δρούλιας

Βραβεύσεις ασφαλιστών και ασφαλιστικών γραφείων με πάνω από 50 χρόνια ιστορία

Ταυτόχρονα με τον κ. Λάμπρου τιμήθηκαν με βραβεία τα στελέχη των εταιρειών Ο&Α Αβατάγγελος ΕΠΕ, WE Ασφαλιστικοί Πράκτορες, Γεωργουλέας Ηλίας, Κωνσταντίνος Γιαννακάς και Συνεργάτες, Ασφάλειες Δρούλιας, Karavias Underwriting Agency S.A, Ασφαλιστικά Γραφεία Νίκος & Φάνης Λεβετσοβίτης, Ασφάλειες Τσαντίλη, Ασφάλειες Φυλακτού και Χειλαδάκης Γεώργιος- HGS.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *