Συμβουλευτική γραμμή στήριξης της Groupama Ασφαλιστικής για τον καρκίνο του μαστού

8 Οκτωβρίου 2020

Ο Οκτώβριος έχει ορισθεί παγκοσμίως ως ο μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. Σε αυτό το πλαίσιο, η Groupama Ασφαλιστική έχει δημιουργήσει, για τους πελάτες της, τη «Συμβουλευτική γραμμή στήριξης για τον καρκίνο του μαστού».

Οι ασφαλισμένοι της Groupama Ασφαλιστικής, είτε έχουν νοσήσει είτε έχουν οποιαδήποτε απορία ή ανησυχία σχετικά με τον καρκίνο του μαστού, θα μπορούν, χωρίς κόστος, να καλούν στην τηλεφωνική γραμμή 210 3295330 και να αφήνουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Στη συνέχεια, η συνεργάτιδα της εταιρείας Δρ. Γιώτα Σασοπούλου, Γενική Χειρουργός - Ειδικός στις Παθήσεις Μαστού, θα επικοινωνεί μαζί τους με σκοπό να τους δώσει απαντήσεις, να τους ανακουφίσει και να τους βοηθήσει με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο. Η ειδική τηλεφωνική γραμμή της εταιρείας θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι το τέλος του χρόνου για όλους τους πελάτες της με ενεργό ασφαλιστήριο συμβόλαιο Υγείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη χώρα μας ο καρκίνος του μαστού είναι ο συχνότερος τύπος καρκίνου στις γυναίκες και η πρόληψή του μπορεί να σώσει ζωές, καθώς, αν ο καρκίνος διαγνωσθεί εγκαίρως, πριν επεκταθεί, το ποσοστό επιβίωσης ξεπερνά το 95%. Για το λόγο αυτό, η Groupama Ασφαλιστική στηρίζει την πρόληψη και φροντίζει για την υγεία των πελατών της παροτρύνοντάς τους να επικοινωνήσουν με την Συμβουλευτική Γραμμή Στήριξης, προκειμένου να συζητήσουν οτιδήποτε τους απασχολεί και να ενημερωθούν σχετικά με τη νόσο.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
ΤτΕ: Οδηγίες για τις εξετάσεις των διαμεσολαβητών στη Θεσσαλονίκη στις 19-20 Δεκεμβρίου

Διενέργεια εξετάσεων για την πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων για τη δραστηριότητα διανομής (αντ)ασφαλιστικών προϊόντων στις 19 & 20 Δεκεμβρίου 2020, στη...

Close