Skip to content
taj-mahal-623db2f9-a303-4eb7-ba8e-5dda64bd0238

Συμφωνία μαμούθ εκτοξεύει την Eurolife FFH

To ότι ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου συνοδεύει τον Πρωθυπουργό στο ταξίδι του στην Ινδία το ξέραμε. Ότι όμως η Eurolife και ο ίδιος προσωπικά θα ήταν από τους πρωταγωνιστές στα όσα διαδραματίζονται εκεί, ήταν μια ιδιαιτέρως ευχάριστη, είδηση-βόμβα για την ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Ανακοινώθηκε λοιπόν ότι ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, υπέγραψε χθες στην Ινδία Μνημόνιο Συνεργασίας (MoU) με την LTIMindtree, παγκόσμιας εμβέλειας συμβουλευτική εταιρεία τεχνολογίας και ψηφιακών λύσεων, για τη δημιουργία ενός πρωτοποριακού Gen AI και Digital Hub στην Αθήνα, καθώς και ειδικών εγκαταστάσεων στην Πολωνία και τη Βομβάη της Ινδίας, ένα έργο που θα υλοποιηθεί με την υποστήριξη της Fairfax Digital Services.Η συνεργασία θα επιτρέψει την υιοθέτηση ψηφιακών λύσεων και τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης, σε μεγάλη κλίμακα, στον ασφαλιστικό, τραπεζικό, ναυτιλιακό και κατασκευαστικό κλάδο 

Το Μνημόνιο υπογράφηκε στην κατοικία του Έλληνα Πρέσβη στο Δελχί από τον κ. Σαρρηγεωργίου και τους Sudhir Chaturvedi, President & Executive Board Member LTIMindtree & Sanjay Tugnait, President & Chief Executive Officer, Fairfax Digital Services.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, η Eurolife FFH θα δημιουργήσει στην Αθήνα ένα Generative AΙ και Digital Hub, για την ανάπτυξη και παροχή καινοτόμων λύσεων στις ασφαλιστικές επιχειρήσεις της Ελλάδας. Καίριος θα είναι ο ρόλος της LTIMindtree, που με τη βαθιά της τεχνογνωσία στο αντικείμενο θα παρέχει όλη την απαραίτητη υποστήριξη για την υλοποίηση του έργου, μέσα από ειδικές εγκαταστάσεις στην Πολωνία και τη Βομβάη. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, ομάδα στελεχών και από τις δύο εταιρείες θα λάβει μέρος σε μια ειδικά σχεδιασμένη εκπαίδευση επάνω στην Generative AΙ τεχνολογία και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό, με στόχο την ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών αιχμής, τα οποία θα ενισχύσουν τόσο την εμπειρία των πελατών, όσο και την αποδοτικότητα των επιχειρήσεων στον ασφαλιστικό, τραπεζικό, ναυτιλιακό και κατασκευαστικό κλάδο.

Ποια είναι η LTMindtree

Η LTIMindtree είναι μια παγκόσμιας εμβέλειας εταιρεία παροχής συμβουλών τεχνολογίας και ψηφιακών λύσεων που δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους να επαναπροσδιορίσουν τα επιχειρηματικά μοντέλα, να επιταχύνουν την καινοτομία και να μεγιστοποιήσουν την ανάπτυξη αξιοποιώντας τις ψηφιακές τεχνολογίες. Ως ένας συνεργάτης ψηφιακού μετασχηματισμού για περισσότερους από 700 πελάτες, η LTIMindtree διαθέτει εκτεταμένη τεχνογνωσία στον κλάδο και την τεχνολογία ώστε να συμβάλλει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και τη διαφοροποίηση των εταιρειών, της εμπειρίας των πελατών και των επιχειρηματικών αποτελεσμάτων σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο. Με την υποστήριξη περισσότερων από 82.000 ταλαντούχων επαγγελματιών του επιχειρείν σε περισσότερες από 30 χώρες, η LTIMindtree – μια εταιρεία του Ομίλου Larsen & Toubro – συνδυάζει τις αναγνωρισμένες από την αγορά δυνάμεις της πρώην Larsen andToubro Infotech και της Mindtree στην επίλυση των πιο σύνθετων επιχειρηματικών προκλήσεων και τον μετασχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.ltimindtree.com/.  

Ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife FFH, δήλωσε: «H συνεργασία αυτή εναρμονίζεται πλήρως με τη φιλοδοξία μας να αξιοποιούμε τη δύναμη της τεχνολογίας προκειμένου να καινοτομούμε για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Στόχος μας είναι να είμαστε πρωτοπόροι, αρχικά στον ασφαλιστικό χώρο, αλλά και να ξεπερνάμε τα όρια ώστε να δημιουργούμε λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ανθρώπων γενικότερα – ανάγκες που μεταβάλλονται διαρκώς και που αγγίζουν όλους τους κλάδους. Η συνεργασία αυτή αποτελεί ένα βήμα προς ένα μέλλον στο οποίο η Gen AI τεχνολογία και η ψηφιακή καινοτομία θα παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία ενός οργανισμού, αλλά και την εμπειρία που θα αποκομίζει ένας πελάτης από την επαφή μαζί του.»

Ο Sudhir Chaturvedi, President & Executive Board Member της LTIMindtree, είπε: «Η συνεργασία μας με την Eurolife FFH αποτελεί κομβικό κομμάτι του στρατηγικού και επιχειρηματικού μας σχεδιασμού. Στόχος της είναι να δώσει ώθηση στο μετασχηματισμό και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, ξεκλειδώνοντας τις πραγματικές δυνατότητες της Gen AI τεχνολογίας. Συνδυάζοντας τη δύναμη της LTIMindtree στην καινοτομία, με την τεχνογνωσία της Eurolife FFH στον κλάδο, δημιουργούμε μια πλατφόρμα που έχει στόχο την αντιμετώπιση των προκλήσεων της αγοράς και που σηματοδοτεί νέα ορόσημα στην εγχώρια αλλά και τη διεθνή αγορά.»

Ο Sanjay Tugnait, President & CEO της Fairfax Digital Services, δήλωσε: «Η Ελλάδα και η Ινδία ενώνονται για τη δημιουργία ενός Gen AI και Digital Hub, σε μια συνεργασία που ξεπερνά τα σύνορα και τους αλγόριθμους. Μαζί, δημιουργούμε μια δυνατή τεχνολογική κοινότητα, που θέτει τις βάσεις για τη δημιουργία κορυφαίων λύσεων αιχμής. Λύσεις που θα αποφέρουν έσοδα αλλά και θα μειώσουν τα έξοδα για τις επιχειρήσεις, δίνοντας έμφαση στη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη. Αυτή η συνεργασία αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς διαφορετικοί πολιτισμοί και κουλτούρες μπορούν να ενωθούν μέσα από ένα κοινό όραμα, παράγοντας που θα διαμορφώσει στο μέλλον το τοπίο της τεχνητής νοημοσύνης και του ψηφιακού μετασχηματισμού.»

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *