Διεθνές Συνέδριο στην Αθήνα για τα τροχαία ατυχήματα από το IETL

9 Σεπτεμβρίου 2019

Στις 3 & 4 Οκτωβρίου 2019, στο ξενοδοχείο «Grand Hyatt», θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία του Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης, το 20ο Συνέδριο του Ινστιτούτου Ευρωπαϊκού Δικαίου Τροχαίων Ατυχημάτων (IETL), με τίτλο: «20th European Traffic Law Days 2019».

Πρόκειται για μια διεθνή εκδήλωση που θα συγκεντρώσει περισσότερους από 200 συνέδρους, νομικούς, ασφαλιστές και διακανονιστές ζημιών ατυχημάτων αυτοκινήτων από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και χώρες εκτός Ε.Ε.

Το IETL είναι ένας διεθνής οργανισμός που επιδιώκει την ανάδειξη των θεμάτων των διασυνοριακών τροχαίων ατυχημάτων με σκοπό τη διαμόρφωση πολιτικών και την επιρροή των νομοθετικών εξελίξεων.

Το Συνέδριο του IETL, το οποίο είναι το πλέον εξειδικευμένο σε ευρωπαϊκό επίπεδο για τα θέματα των διεθνών τροχαίων, πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετική χώρα της Ευρώπης και είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο site του IETL εδώ.

Για την εγγραφή στο Συνέδριο διατίθεται φόρμα συμμετοχής ειδική για τους συμμετέχοντες από την ελληνική ασφαλιστική αγορά εδώ, και με την εισαγωγή του κωδικού GR2019ETLD.

 

 

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Πώληση Εθνικής: χρονική παράταση μελετά η ΕΤΕ

Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο μιας ολιγόμηνης παράτασης διαδικασίας πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής σύμφωνα με στελέχη της ΕΤΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες,...

Close