Συνεργασία ΕΙΑΣ & Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

16 Απριλίου 2018

Diploma in Business Administration
Ξεκινά το Πρόγραμμα Εφαρμοσμένων Σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων, στο Πλαίσιο της Ακαδημαϊκής Συνεργασίας του ΕΙΑΣ με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ξεκινά το νέο και εξαιρετικά ανταγωνιστικό Πρόγραμμα Εφαρμοσμένων Σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων, DIPLOMA IN BUSINESS ADMINISTRATION, που το ΕΙΑΣ προσφέρει στα ενδιαφερόμενα Στελέχη της Ασφαλιστικής Αγοράς μας, στο πλαίσιο της ευρείας επιστημονικής και ακαδημαϊκής συνεργασίας του με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το πρόγραμμα συντονίζει, ως Επιστημονικός του Υπεύθυνος, ο κ. Αλέξανδρος Παπαλεξανδρής, Επίκουρος Καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ σε αυτό διδάσκουν καταξιωμένοι Πανεπιστημιακοί Καθηγητές, διαθέτοντες ακαδημαϊκή αριστεία, υψηλή επιστημονική επάρκεια και εφαρμοσμένη εμπειρία στις αγορές παροχής υπηρεσιών, κυρίως ασφαλιστικών και τραπεζικών.

Οι κύριες θεματικές ενότητες του Προγράμματος είναι οι εξής:

  • Στρατηγική Διοίκηση, Λήψη Αποφάσεων και Ηγεσία
  • Marketing Υπηρεσιών, Επικοινωνία και Συστηματική Εξυπηρέτηση Πελατών (CRM)
  • Διαπραγματεύσεις και Αποτροπή Συγκρούσεων
  • Διοίκηση και Ανάπτυξη Ανθρωπίνων Πόρων και Πωλήσεων
  • Χρηματοοικονομική Διοίκηση και Εποπτεία

Το Πρόγραμμα, το οποίο θα έχει την έναρξή του τη Δευτέρα, 23 Απριλίου, 16.00-20.15, απευθύνεται σε Διοικητικά Στελέχη Ασφαλιστικών Εταιριών, Εταιριών Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και Τραπεζών, σε Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων, που ασκούν ή προτίθενται να αναλάβουν καθήκοντα management, καθώς και σε ενδιαφερομένους να αποκτήσουν αρτιότατη τεχνογνωσία Διοίκησης Επιχειρήσεων, να την εκσυγχρονίσουν ή να εξειδικευτούν περαιτέρω σε αυτή.

Λεπτομέρειες του Προγράμματος βρίσκονται στον ιστότοπο του ΕΙΑΣ, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε από τη Γραμματεία του Ινστιτούτου (T: 210 9219660 & 210 9219684, Ε-mail: eiasinfo@eias.gr).

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Πρωτοποριακή ασφάλιση ατυχήματος κατοικίδιων

Η Daedalus με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζει και ευγνωμονεί τη Διοίκηση της ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ που αγκάλιασε την ιδέα και έκανε πράξη...

Close