Συνεργασία Interamerican - Δήμου Κηφισιάς

29 Νοεμβρίου 2021

Η Interamerican σε συνεργασία με τον Δήμο Κηφισιάς προσφέρει δωρεάν σε κάθε κάτοικο του Δήμου την εφαρμογή ελέγχου συμπτωμάτων Medi On.

Τι είναι το Medi On

Έλεγχος συμπτωμάτων υγείας από το κινητό, 24/7

Το Μedi ON είναι μία ψηφιακή εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο χρήστης κάθε φορά που τον απασχολούν συμπτώματα υγείας. Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα να κάνει κάποιος μόνος του μία πρώτη, έγκυρη αξιολόγηση συμπτωμάτων, απλά και εύκολα από το κινητό του. Ο χρήστης απαντάει ορισμένες ερωτήσεις και η εφαρμογή Medi On του παρέχει την πρώτη αξιολόγηση. Κατόπιν, του δίνει τη δυνατότητα να μιλήσει με γιατρό μέσω chat ή τηλεφωνικά. Η εφαρμογή Medi On μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και από οπουδήποτε βρίσκεται ο χρήστης.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Online ασφάλιση αυτοκινήτου: Τι να προσέξετε και τι να αποφύγετε

Οι καιροί αλλάζουν και σήμερα ο πιο γρήγορος, πιο εύκολος και αξιόπιστος τρόπος για να κάνουμε την ασφάλιση του αυτοκινήτου...

Close