Συνεργασία Mega Brokers - Mιχαλάτος Γεράσιμος & Σια ΕΕ

9 Μαρτίου 2017

Η MEGA BROKERS είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα της συνεργασία με το ασφαλιστικό γραφείο ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ στην όμορφη πόλη της Πάτρας για την συν-προώθηση ασφαλιστικών εργασιών.

Δύο γραφεία με πολυετή και επιτυχημένη πορεία στον ασφαλιστικό κλάδο προσδοκούν μέσω της αποκλειστικής συνεργασίας αυτής τα μέγιστα θετικά αποτελέσματα σε επίπεδο ποιότητας, αξιοπιστίας και επιλογών. Στρατηγικοί στόχοι της συνεργασίας είναι η ανάπτυξη, ενίσχυση του Δικτύου Πωλήσεων στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας και η πρόσβαση συνεργατών, πελατών σε ένα μεγάλο εύρος προγραμμάτων με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, ώστε να προκύπτει ωφέλιμη σχέση και για τα δύο μέρη, Συνεργάτη και Πελάτη.

Η εταιρεία ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ ανακοίνωσε το πλαίσιο της συνεργασίας στα κεντρικά γραφεία της στην Πάτρα, ΜΑΙΖΩΝΟΣ 121 & ΠΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ, σε εκδήλωση για την κοπή της πίτας παρουσία του Προέδρου & Διευθύνοντα Συμβούλου της MEGA BROKERS κυρίου Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και στελεχών της αλλά και εκπροσώπων της τοπικής ασφαλιστικής αγοράς.

Πιστεύουμε ολόψυχα ότι η συνεργασία αυτή θα αποτελέσει μία ακόμη επιτυχημένη επιχειρηματική κίνηση για την πορεία και εξέλιξη των δυο εταιρειών.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Γυναίκες στον Όμιλο Interlife: Βασικός παράγοντας για την οικονομική σταθερότητα και ανάπτυξη

Αυτό που μοιάζει δύσκολο, αν όχι ακατόρθωτο, αποτελεί γεγονός στον Όμιλο Εταιριών Interlife:  Ποσοστό 62% του συνόλου των εργαζομένων είναι...

Close