Συστάσεις - Πόσο δυνατό είναι το "αποτύπωμά" σου;

22 Σεπτεμβρίου 2023

Μια έκδοση - κατάθεση απόψεων και πρακτικών προς όλους τους Ασφαλιστικούς Συμβούλους που αναζητούν λύση στον αιώνιο γρίφο των συστάσεων

Στο Underwriter κατά καιρούς έχουμε τη χαρά να παρουσιάζουμε Ασφαλιστικούς Συμβούλους με ξεχωριστή παρουσία και ένας από αυτούς είναι σίγουρα ο Κυριάκος Χατζηστεφάνου.

"Ο πολιτισμός εξελίχθηκε μέσα από το μοίρασμα των ιδεών & πρακτικών και όχι από εκείνους που φύλαξαν καλά τις γνώσεις για τους ίδιους εγκλωβισμένοι στην ανάγκη της προσωπικής τους αποτελεσματικότητας και μόνο. Η γνώση είναι το μόνο αγαθό που όταν μοιράζεται πολλαπλασιάζεται."

Εδώ και τρεις δεκαετίες ο Κυριάκος, Σύμβουλος Ζωής, υπηρετεί με την ίδια θέρμη το επάγγελμα, χωρίς καμία διάθεση να ανέβει στην ιεραρχία αλλά φροντίζοντας να διευρύνει τις δραστηριότητες και τους ορίζοντές του με άλλες ενέργειες - όπως την πολυετή ενεργό δράση του στο MDRT (αυτή τη στιγμή είναι Region Chair Ευρώπης - Ωκεανίας), την εξέλιξή του σε παρακινητικό ομιλητή διεθνούς επιπέδου με ειδίκευση στις συστάσεις, αλλά και με το συγγραφικό του έργο, το οποίο απαριθμεί ήδη τρεις διαφορετικές εκδόσεις.

Στις 18 Σεπτεμβρίου, παρουσία περίπου 100 φίλων και συνεργατών, ο Κ. Χατζηστεφάνου παρουσίασε στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών το τελευταίο του βιβλίο με τίτλο "Συστάσεις! Πόσο δυνατό είναι το αποτύπωμά σου;". Όπως λέει ο ίδιος, οι σελίδες του είναι αφιερωμένες σε όσους, ανεξάρτητα από τα όρια τους, αγωνίζονται καθημερινά για να προσφέρουν στους συνανθρώπους τους –πελάτες και μη– υπηρετώντας το ωφέλιμο επάγγελμα της ιδιωτικής ασφάλισης.

Βασισμένο στην προσωπική του εμπειρία και μεταφρασμένο ήδη στα αγγλικά και πολωνικά, αποτελεί πρακτικό οδηγό ως προς την δημιουργία αξιολογημένων συστάσεων. Στόχος του είναι να εμπνεύσει και να υποστηρίξει τους νέους ασφαλιστές που διαμορφώνουν τώρα τον δικό τους ασφαλιστικό χαρακτήρα, αλλά και να αφυπνίσει παλαιότερους συναδέλφους με νέες ιδέες και πρακτικές και να τους προτρέψει να μοιραστούν και αυτοί τις ιδέες τους αφήνοντας έτσι πολύτιμη παρακαταθήκη στο επάγγελμα.

Ο ίδιος πιστεύει ότι συστάσεις αποτελούν το κύριο συστατικό της ανάπτυξης των Ασφαλιστικών Συμβούλων Ζωής. Πιστεύοντας ειλικρινά στο μοίρασμα των ιδεών, φιλοδοξεί όσοι διαβάσουν το βιβλίο, να εξασφαλίσουν μια πεπατημένη μέθοδο για την εξεύρεση συστάσεων, να έχουν δηλαδή στη φαρέτρα τους τρόπους επικοινωνίας, ώστε οι ώρες απασχόλησής τους να είναι περισσότερο παραγωγικές.

Λέει ο ίδιος:

"Tο βιβλίο προσπαθεί να σε μυήσει στο πως να δουλεύεις με μοναδικό σκοπό την επαγγελματική σου επιτυχία, αλλά αυτή η επαγγελματική σου επιτυχία να γίνεται με σωστά βήματα, έξυπνα, μετρήσιμα, συστηματικά και οργανωμένα που θα σου εξοικονομήσουν χρόνο προς όφελος άλλων πραγμάτων στην ζωή σου και θα συμβάλουν στην αυτό-βελτίωση και την παραγωγικότητα σου σαν επαγγελματίας".

Για τον συγγραφέα και το έργο του, στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών μίλησαν οι Δημήτριος Ρουχωτάς - Εκδότης, περιοδικό Ασφαλιστική Αγορά,  Δημήτριος Λακασάς - Επιχειρηματίας, Συγγραφέας του βιβλίου "Άνθρωπος 4.0" και Πρόεδρος Συνδέσμου Εξαγωγέων Β. Ελλάδος 2010-2014, Έλενα Διαμαντή - Σύμβουλος Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (Διεύθυνση Ακαδημίας εκπαίδευσης MetLife- Alico), Χριστίνα Ραφτοπούλου -Φιλόλογος, Δασκάλα Δημιουργικής Γραφής, Αρθρογράφος, Συγγραφέας καιΕιρήνη Παπαρδέλα - Φιλόλογος, Μεταφράστρια, Διερμηνέας

Σε μία ατυχή σύμπτωση ο ίδιος ο συγγραφέας, νοσών από COVID, μη θέλοντας να βάλει σε κίνδυνο τους παρευρισκόμενους, συμμετείχε στην παρουσίαση μέσω Zoom!

Για όσους ενδιαφέρονται να προμηθευτούν την παρούσα έκδοση ή παλαιότερους τίτλους, μπορούν να κάνουν κλικ εδώ


Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Ασπίς Πρόνοια: Εντολή για καταβολή 2,7 εκ. στους δικαιούχους

Σύμφωνα με ανακοίνωση του του ασφαλιστικού εκκαθαριστή της Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ, στις 18 Σεπτεμβρίου δόθηκαν εντολές πληρωμής στις πληρώτριες τράπεζες...

Close