Σχεδόν επίσημη η αναβολή εφαρμογής της IDD για τον Οκτώβριο

1 Νοεμβρίου 2017

Εγκρίθηκε από το Ευρωκοινοβούλιο το αίτημα για αναβολή της εφαρμογής της Οδηγίας IDD, ωστόσο η απόφαση δεν μπορεί να επισημοποιηθεί αν δεν δώσουν τη δική τους έγκριση τα δύο άλλα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Παρόλα αυτά δεν αναμένονται εκπλήξεις - είναι σχεδόν σίγουρο ότι το αίτημα που κατέθεσε η Insurance Europe θα γίνει αποδεκτό, με την διορία έναρξης εφαρμογής να εκτείνεται το αργότερο ως την 1η Οκτωβρίου 2018.

Στην ίδια συνεδρίαση το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε την "υιοθέτηση χωρίς αντιρρήσεις" των Κανονισμών για τα επενδυτικά προϊόντα βασιζόμενα στην ασφάλιση (IBIPs) και των Κανονισμών για τον έλεγχο προϊόντος και την εσωτερική διακυβέρνηση (POG).

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Σημαντική η επένδυση της INTERAMERICAN στην ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC και την πρωτοβάθμια φροντίδα της υγείας

Κεντρικό ρόλο στην ανάπτυξη των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων της INTERAMERICAN στον τομέα της υγείας κατέχει η ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC. Η γενική κλινική,...

Close