Σύστημα ελέγχου πρόσβασης στα νοσοκομεία από τον Σεπτέμβριο/ Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να είναι επικίνδυνα για τους νέους/ Το σύνδρομο του αιφνίδιου βρεφικού θανάτου μπορεί να έχει βιολογικά αίτια

25 Μαΐου 2023

Σύστημα ελέγχου πρόσβασης στα νοσοκομεία από τον Σεπτέμβριο - Ρεκόρ στη δημόσια φαρμακευτική δαπάνη

Σύστημα ελέγχου πρόσβασης στα νοσοκομεία (gatekeeping) αναμένεται να ψηφιστεί τον Σεπτέμβριο. Θα βασιστεί στη μεταρρύθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας και του οικογενειακού γιατρού, με σκοπό να περιοριστεί η νοσοκομειοκεντρική φυσιογνωμία του ελληνικού συστήματος Υγείας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να είναι επικίνδυνα για τους νέους, προειδοποιεί ο αρχίατρος των ΗΠΑ

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να έχουν «εξαιρετικά βλαβερά αποτελέσματα» στην ψυχική υγεία των παιδιών και των εφήβων, προειδοποιεί ο αρχίατρος των Ηνωμένων Πολιτειών και καλεί τους γίγαντες της τεχνολογίας να αναλάβουν δράση, σε έκθεση που δόθηκε την Τρίτη στη δημοσιότητα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Το σύνδρομο του αιφνίδιου βρεφικού θανάτου μπορεί να έχει βιολογικά αίτια

Το σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου, δηλαδή ο θάνατος ενός φαινομενικά υγιούς βρέφους πριν κλείσει τον πρώτο χρόνο ζωής, παραμένει ανεξήγητο. Σε δημοσίευσή τους στο περιοδικό «Journal of Neuropathology & Experimental Neurology», επιστήμονες συνδέουν το σύνδρομο αυτό με βιολογικές αιτίες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Πτώση σημειώνει η παγκόσμια αγορά Venture Capital (VC)

Πτώση σημειώνει η παγκόσμια αγορά Venture Capital (VC) από τα US$ 86 δισ. το δ’ τρίμηνο του 2022 στα US$...

Close