Ταξίδι στο Κάιρο για 10 συνεργάτες της Mega Brokers με την Eurolife FFH

29 Σεπτεμβρίου 2022

Ένα πραγματικά υπέροχο ταξίδι επιβράβευσης απόλαυσαν 10 Συνεργάτες της Mega Brokers στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου, το ξεχωριστό Κάιρο, την πόλη που αποτελεί την καρδιά του Αραβικού Κόσμου.

Οι συνεργάτες, που πέτυχαν τους παραγωγικούς στόχους και τις ποιοτικές προϋποθέσεις του 8ου Διαγωνισμού Πωλήσεων του Κλάδου ζωής σε συνεργασία με την Eurolife FFH ασφαλιστική, εξερευνήσαν την αιγυπτιακή ιστορία και πολιτισμό.

Το πλούσιο πρόγραμμα περιελάμβανε εικόνες σε ένα ανεξάντλητο, νοσταλγικό παρελθόν με ξενάγηση στο Κάιρο, κατά τη διάρκεια της οποίας οι συνεργάτες επισκέφτηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο, όπου φιλοξενούνται περισσότερα από 100.000 εκθέματα από όλες τις περιόδους της Αιγυπτιακής ιστορίας και τις πυραμίδες της Γκίζας - ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου τη Σφίγγα που παριστάνει τον Φαραώ Χεφρήνα με σώμα λιονταριού, αλλά και επίσκεψη στο ανεπανάληπτο παζάρι Khan El Khalili ενώ σημαντική στιγμή ήταν η επίσκεψη στο τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Τους συνεργάτες συνόδευσαν ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής, κύριος Τάσος Χατζηθεοδοσίου, ο Διευθυντής του κλάδου ζωής κύριος Γιάννης Παππάς και ο κύριος Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Προϊόντων Eurolife FFH ο οποίος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με όλους τους επιτυχόντες Συνεργάτες.

Ιδιαίτερη στιγμή για την εταιρεία και τους συνεργάτες της ήταν η βραδιά βραβεύσεων. Οι βραβεύσεις αυτές αναφέρονταν σε ποιοτικά χαρακτηριστικά όπως η διατήρηση και η ποιότητα δεικτών χαρτοφυλακίου με τη Mega Brokers και την Eurolife FFH.

Η ολοκλήρωση του ταξιδιού που βρήκε όλους τους συμμετέχοντες ενθουσιασμένους ενώ όλοι επιβεβαίωσαν πως η Αίγυπτος, βρίσκεται ανάμεσα στους προορισμούς που πρέπει κάποιος να επισκεφθεί μια φορά στην ζωή
του.

Η παρακίνηση και ανταμοιβή των συνεργατών της Mega Brokers αποτελεί αναμφισβήτητα προτεραιότητά της και σε αυτό το πλαίσιο η εταιρεία ανανέωσε το διαγωνισμό για το 2023 σε ένα ακόμη ξεχωριστό προορισμό έκπληξη!

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Εθνική Ασφαλιστική: Ισχυρότερη, με το βλέμμα στην Ευρώπη

Μήνυμα διατήρησης της πρωτιάς σε Ελλάδα και ξεπετάγματος ακόμα και για ευρωπαϊκή διάκριση έστειλε μιλώντας στη χθεσινή εκδήλωση βράβευσης του...

Close