Την Παρασκευή 29/1 η Τελετή Αποφοίτησης των σπουδαστών του ΕΙΑΣ

26 Ιανουαρίου 2016

Η ετήσια θεσμική Τελετή Αποφοίτησης των σπουδαστών του ΕΙΑΣ των τριών προγραμμάτων εκπαίδευσης στελεχών ασφαλιστικών επιχειρήσεων, που ολοκληρώθηκαν το 2015, θα πραγματοποιηθεί τηνΠαρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 στο ζεστό χώρο του Εκπαιδευτικού Κέντρου του Ινστιτούτου. Πρόκειται για τα στελέχη που ολοκλήρωσαν το ετήσιο πρόγραμμα του ΕΙΑΣ Executive Development in Insurance (EDI) 2015, το Mini MBA σε συνεργασία του ΕΙΑΣ με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Πιστοποίησης Εσωτερικών Ελεγκτών Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων σε συνεργασία του ΕΙΑΣ με το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Στην εκδήλωση, που θα συντονίσει ο Γενικός Διευθυντής του ΕΙΑΣ κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου, θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΕΙΑΣ κ. Μιλτιάδης Νεκτάριος, η Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος & Αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΕΙΑΣ κα. Μαργαρίτα Αντωνάκη, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών κ. Ερρίκος Μοάτσος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ) και μέλος του ΔΣ του ΕΙΑΣ κ. Δημήτρης Γαβαλάκης.

Την ετήσια γιορτή αυτή του ΕΙΑΣ, που στηρίζουν χορηγικά οι ασφαλιστικές εταιρίες AIG, ALLIANZ, ΕΘΝΙΚΗ, AXA, INTERAMERICAN, INTERASCO, ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ, αναμένεται να παρακολουθήσουν πολλά στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς μας αλλά και πολλοί εισηγητές του Ινστιτούτου.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Το αποκλειστικό δίκτυο συνεργατών της ΑΧΑ βρίσκεται διαχρονικά στο επίκεντρο της στρατηγικής της

Ανάπτυξη, ενδυνάμωση, εκπαίδευση δικτύου Προσέλκυση νέων συνεργατών Δημιουργία νέων γραφείων πωλήσεων Σημαντική αύξηση παραγωγής Το αποκλειστικό δίκτυο συνεργατών αποτελεί διαχρονικά...

Close