Τι κοινό έχει η Anytime με την μεγαλύτερη ασφαλιστική των ΗΠΑ;

31 Ιουλίου 2017

Η γλυκιά ηθοποιός Ιωάννα Τριανταφυλλίδου που πρωταγωνίστησε στο παρελθόν στις τηλεοπτικές καμπάνιες της Anytime (βλ. παρακάτω) πλέον είναι κάτοικος Αμερικής και εκεί επιλέχθηκε, σίγουρα ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλες κοπέλες. να γίνει ένα από τα "πρόσωπα" της Geico, της δεύτερης μεγαλύτερης ασφαλιστικής αυτοκινήτων στις ΗΠΑ, ιδιοκτησίας Γουώρεν Μπάφετ.

-Πείτε μας τι φοράτε; ρωτά η δημοσιογράφος την σταρ στο κόκκινο χάλι

-Έναν σχεδιαστή! απαντά η Ιωάννα και κατόπιν το voice over λέει:

Φοράς όντως έναν... αληθινό σχεδιαστή σε εκδήλωση του Χόλυγουντ; Απίστευτο! Αυτό που δεν είναι απίστευτο, είναι το πόσα λεφτά μπορείς να γλιτώσεις, αλλάζοντας την ασφαλιστική σου για την Geico.

Δείτε την διαφήμιση:

Δείτε την Ιωάννα στην διαφήμιση της Anytime:

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η INTERAMERICAN και το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού, για τη χρηματοοικονομική υπευθυνότητα και γνώση από τις μικρές ηλικίες

"Η έλλειψη βασικών γνώσεων περί τα χρηματοοικονομικά κοστίζει ακριβά και αποτελεί οξύ κοινωνικό πρόβλημα". Σε αυτή τη διαπίστωση συνέκλιναν οι...

Close